Valentin Moldovan, șeful PNȚCD Timiș, la PRESSALERT LIVE: „Sunt convins că nu...

Valentin Moldovan, șeful PNȚCD Timiș, la PRESSALERT LIVE: „Sunt convins că nu va fi liniște în consiliul local”. Ce i-au promis Robu și Bojin la negocieri VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

valentin moldovan la emisiune 2

Invitat în această seară în studioul HDV la emisiunea la PRESSALERT LIVE, președintele PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, a făcut o serie de dezvăluiri pe marginea negocierilor avute cu PSD și PNL înainte de plenul care a avut ca țintă schimbarea viceprimarului Dan Diaconu și a mărturisit că, în opinia sa, „furtuna” din consiliul local este departe de a se fi încheiat.

Moldovan a povestit că, înaintea ședinței care ar fi trebuit să-l schimbe pe viceprimarul Diaconu, a avut discuții atât cu Bojin, care i-a promis funcția lui Dan Diaconu şi alianţă în comun cu consilieri PNŢCD, dar și cu președintele PNL Timiș Nicolae Robu, care la rândul său a promis scaunul lui Traian Stoia. Moldovan a admis că deși Nicolae Robu i-a făcut această promisiune, primarul nu ar fi pus în niciun fel condiția ca ocupantul scaunului deținut de pesedistul Traian Stoia să nu fie Bogdan Herzog, care mai apoi a fost atacat dur de edil pentru opiniile sale de politică externă.

Șeful PNȚCD Timișoara se arată în continuare deschis la discuții și speră că formațiunea sa va ocupa până la urmă un post de viceprimar, subliniind însă că nu a semnat acte de colaborare cu nimeni.


„Vine vara acum, dar în cursul lunii septembrie, când se va reîntoarce consiliul local în plen, vom relua negocierile, pentru că eu sunt convins că nu va fi liniște în CLT, având în vedere fragilitatea celor două tabere, că e vorba de un vot. Azi e majoritară o tabără, mâine alta. În Consiliul Local Timișoara s-ar putea să fie schimbări, iar PNȚCD are șanse mari să aibă un demnitar cu care ar putea să crească pentru alegerile locale din 2016. Nu cred că va rămâne acest status quo, mai ales când aud că fostul vicepreședinte al CJT va da în judecată, să se întoarcă, nu cred că lucrurile vor rămâne prietenești. Eu sunt dispus în continuare să discut cu ambele tabere, iar împreună cu colegii mei să luăm decizia cea mai bună pentru PNȚCD și pentru Timișoara”, a spus Moldovan la PRESSALERT LIVE.

1 COMENTARIU

  1. Care „presedinte al PNT TIMIS” ?? Bota draga, nu ai inteles ca Biroul Judetean a fost dizolvat, iar Moldovan incepand in 18.06 este un simplu membru de partid…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.