Aterizare FORȚATĂ a unui avion, după o defecțiune tehnică ce putea fi...

Aterizare FORȚATĂ a unui avion, după o defecțiune tehnică ce putea fi FATALĂ. În ce stare este pilotul

0
DISTRIBUIȚI

aterizare-fortata-bn2Pilotul unui avion a fost astăzi la un pas de o tragedie, după ce aparatul de zbor a suferit o defecțiune care putea fiu fatală. Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în apropierea aeroportului Săuleşti, din județul Hunedoara, din cauza unei defecţiuni tehnice, aparatul de zbor fiind avariat după ce a acroşat un copac şi s-a răsturnat la contactul cu solul, nefiind înregistrate victime.

Potrivit purtătorului de cvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Simeria au fost sesizaţi că în zona aeroportului Săuleşti, un avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forţat din cauza unor defecţiuni. „Pilotul avionului le-a declarat poliţiştilor că  intenţiona să efectueze singur un zbor de agrement şi la scurt timp de la decolare, la o distanţă de aproximativ trei kilometri faţă de aeroport, a constatat că motorul avionului s-a oprit, fiind astfel nevoit să aterizeze forţat.


În momentul aterizării, roata din faţă a avionului a acroşat un copac, iar la contactul cu solul, avionul s-a răsturnat, fiind avariat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

În urma incidentului aviatic, nu au rezultat victime, iar cazul a fost preluat spre soluţionare de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. O ambulanţa s-a deplasat la faţa locului şi-a l-a pansat pe pilot care a suferit zgârieturi de la parbrizul spart, însă a refuzat să fie transportat la spital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.