Căutare DISPERATĂ după un tânăr care a dispărut în apele Timișului. Cum...

Căutare DISPERATĂ după un tânăr care a dispărut în apele Timișului. Cum s-a petrecut tragedia UPDATE Băiatul nu a fost încă găsit

0
DISTRIBUIȚI

pompieriPompierii au fost sesizați în această seară la un posibil caz de înec în râul Timiș, lângă localitatea Șag.  Un tânăr a mers să facă baie cu câțiva prieteni în râul Timiș, dar în timp ce înota a fost luat de ape.


Doi dintre prietenii lui au sărit în apă să îl salveze, dar nu l-au mai văzut. Una dintre persoanele aflate la locul incidentului a sunat la 112, iar un echipaj al ISU Banat a ajuns la fața locului. Pompierii și scafandrii continuă căutările.

UPDATE Scafandrii și pompierii l-au căutat până aproape de miezul nopții, dar nici urmă de băiat. Oamenii cred că dacă s-a înecat nu va mai fi găsit din cauza curentului puternic al apei. În această dimineață, echipajele de pompieri și scafandri au ajuns la locul incidentului și au început, din nou, căutările. „Colegii mei l-au căutat aseară până târziu, dar nu l-au găsit. Azi dimineață au început iar căutările. Momentan nu avem nicio informație de la ei. Înseamnă că nu a fost găsit”, a informat ISU Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.