Doi timişoreni locuiesc într-o casă cu acoperişul prăbuşit. Pe cine atacă viceprimarul...

Doi timişoreni locuiesc într-o casă cu acoperişul prăbuşit. Pe cine atacă viceprimarul Traian Stoia pentru a face rost de bani

0
DISTRIBUIȚI

savoya now

O familie din Timişoara stă în condiţii greu de imaginat. Viceprimarul Traian Stoia a povestit astăzi că „pe strada Eugeniu de Savoya numărul 14, locuiesc doi oameni, sunt proprietarii unui apartament. Aici s-a surpat un zid, imaginile sunt apocaliptice. S-a prăbușit acoperişul, planșeul și o parte a pereților. Reprezentanții Direcției de Cultură au afirmat că proiectul de intervenție asupra clădirii este în curs de elaborare și va fi depus la următoarea ședință zonală.


În condițiile în care primăria este proprietara unui astfel de imobil, vom căuta să dispunem demolarea”.

Viceprimarul susţine că municipalitatea trebuie să facă un efort financiar și să găsească bani pentru aceste reparații. „Ele să se facă la prețul corect și să lăsăm cu mai puțini bani anumite zone care au cheltuit în exces, cum ar fi deplasări cu avionul la clasa bussines, care nu au nicio justificare”, a spus viceprimarul, referindu-se la un membru al conducerii echipei de baschet BC Timișoara, fără a nominaliza. Stoia este de acord cu propunerea lui Robu de a accesa fonduri europene pentru a renova imobilele istorice. Mometan, primăria nu deţine o listă cu imobilele din zone de protecţie istorică a căror proprietară este. Viceprimarul speră ca situaţia să fie remediată în cel mult trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.