Lucrările la autostrada Banatului, BLOCATE dintr-un motiv incredibil. Vezi ce au descoperit...

Lucrările la autostrada Banatului, BLOCATE dintr-un motiv incredibil. Vezi ce au descoperit specialiștii sub pământ

4
DISTRIBUIȚI

autostrada nadlac - aradO investiție de 420 de milioane de lei stă blocată. Este vorba despre lucrările lotului IV de pe autostrada Logoj-Deva, un tronson cu o lungime de 22 de kilometri care leagă  Ilia de Șoimuș. Se pare că acesta stă blocat de lilieci.


Nu sunt singurele probleme. Traseul autostrăzii se suprapune cu un drum județean, care acum trebuie relocat, scrie lugojeanul.ro

 

Potrivit studiului de fezabilitate, în dedesubtul pământului există o peșteră unde se află două specii de lilieci protejate de lege, lucru care stopează continuarea lucrărilor. De asemenea, autostrada se suprapune, în zona termocentralei din Mintia, cu drumul județean. Proiectul principal presupunea relocarea drumului peste halta de cenușă, însă specialiștii spun că acest lucru nu se poate face din cauză că stratul de cenușă coboară 15 metri în subteran, astfel că nu ar putea suporta greutatea unui drum.

Deocamdată nu se știe cum se va rezolva această dilemă, însă constructorii vor fi nevoiți ia o decizie în scurt timp pentru că ar putea pierde un proiect de 420 de milioane de lei. Lucrările ar trebui finalizate în mai 2016, dar se pare că șoferii care așteaptă drumul de mare vireză mai au de așteptat.

 

4 COMENTARII

  1. Unde-i studiu de fezabilitate? Cine l -a facut? Cum a fost facut proiectul? Cind a proiectat , proiectantul nu a facut ridicari topo? Ce prostii scrieti?

  2. ce e asa de incredibil ????
    nu e nimic iesit din comun, da trebuie sa scrieti si voi prostii sa atrageti lumea…
    g.george:hehe..studiul de fezabilitate e facut pe hartie, nici vorba de mers pe teren..problema ca cine face greseli din astea nu e tras la rapsundere..!!!

  3. Tvarasa ziarst-a,esti praf.Cum va tin patronii asa de inculti,eu nu pricep…Pe bune ?? ,,relocarea drumului peste -halta -de cenușă,,
    O fi halta CFR de cenusa?
    Sau HALDA de cenusa?
    Hai,spune-mi ca ai gresit litera,si de fapt stiai care e diferenta intre halta si halda…
    Oare de ce oi fi io prost sa citesc prosti mai mari ca mine/??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.