Mitingul aviatic programat în weekend la Timișoara se amână cu o zi,...

Mitingul aviatic programat în weekend la Timișoara se amână cu o zi, din cauza vremii. Vezi ce demonstrații vor avea loc UPDATE Curse speciale pentru călătorii RATT

0
DISTRIBUIȚI

miting-aviatic

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, mitingul aviatic Timişoara Air Show 2014 programat sâmbătă, 12 iulie, se amână cu o zi, astfel că evenimentul va avea loc duminică, 13 iulie, după exact același program comunicat deja.

Accesul spectatorilor la mitingul aerian este gratuit şi va începe de la ora 9.00, urmând ca spectacolul să înceapă de la 9.30. Spectatorii vor putea ajunge la aeroport fie cu autoturismele personale, care vor staţiona în cadrul unei parcări amenajate şi delimitate în partea dreaptă, cu acces de pe drumul judeţean, fie cu mijloacele de transport în comun.


Regia Autonomă de Transport Timişoara suplimenteaza autobuzele expres, astfel acestea vor circula din 20 in 20 de minute in intervalul orar 8.30-10.30 si 13.00-14.30.

În timpul mitingului aviatic vor putea fi urmărite demonstraţii de măiestrie ale Aeroclubului României: Formaţia Hawks of Romania compusă din 5 avioane Extra 300L, Formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicand ( 2 avioane Ikarus C42 ), Formaţia Blue Wings (7 paraşutişti Airvan GA8 ), un balon cu aer cald. Statul Major al Forţelor Aeriene Române va participa cu escadrila de elicoptere Timişoara, Puma IAR 330 , MIG 21 Lancer, C27J Spartan. Alături de aceste formaţii, Compartimentul de prevenire şi stingere a Incendiilor din cadrul AIT va face o demonstraţie cu utilitarele din dotare – 2 Eagle Six, Continental Titan, DAF, ATI R26256, APCAT R12215.

Cei prezenţi  vor putea vizita o expoziţie de aeronave şi utilitare.

Organizatorii Timişoara Air Show 2014, Aeroportul Internaţional Timişoara şi Statul Major al Forţelor Aeriene Române, se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Universităţii de Vest din Timişoara.

UPDATE  Duminică, cursele de pe linia Expres 4 care circulă de la Bastion la Aeroport vor fi suplimentate în intervalul 8.30-14.30. Autobuzele vor circula cu o frecvenţă de 20 de minute plecare din staţia Bastion între 8.30 şi 13.30, iar între 13.30 şi 14.30 vor circula din 15 în 15 minute. Biletele sunt valabile cele de expres, care se pot achiziţiona de la punctele de vânzare RATT până vineri seara la ora 21.30.
Modificarea de orar este valabilă doar în perioada desfăşurării mitingului aviatic de la Aeroportul Internaţional Traian Vuia. După ora 14.30 cursele Expresului 4 revin la programul de duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.