Primăria Timişoara, o nouă reducere la factura Enel. Ce economie anunţă viceprimarul...

Primăria Timişoara, o nouă reducere la factura Enel. Ce economie anunţă viceprimarul Train Stoia

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Primăria Timişoara a obţinut o nouă reducere la factura de curent, din partea companiei Enel. Viceprimarul Traian Stoia a anunţat că, urmare a unor negocieri dintre el, şeful Direcţiei Tehnice Culiţă Chiş, Martin Staia, şeful de la Direcţia de Patrimoniu, şi reprezentanţii Enel, va avea loc o nouă scădere a facturii la energie eletrică.

Municipalitatea va plăti mai puţin cu 1,3 milioane de lei.


„Primarul a fost de acord cu negocierea aceasta, dânsul a mai avut o rugăminte, să fie inclus în acest protocol stâlpul de la Musicescu, avem promisiuni că mutarea se va face în curând”, a spus Stoia. Şi totuşi, deşi municipalitatea va plăti mai puţin, una din marile probleme din urbea de pe Bega, întreruperile de curent, nu va fi rezolvată.

„Ei ne garantează că vor fi întreruperi mai scurte. Autoritatea centrală stabileşte durata de intervenţie. Ei pot stabili o oră, degeaba cei de aici promit, că tu nu ai ce să faci, asta este legea. Întreruperile sunt legiferate la nivel naţional. Poţi, prin bunăvoinţa lor, să scurtezi perioada. Noi avem un birou care se ocupă cu chestiunile astea. Astea trebuie penalizate. Aspectul ăsta nu avem cum să îl discutăm cu şanse de a câştiga în instanţă”, a completat Stoia. Anul trecut, primăria a negociat o nouă reducere de 1,8 milioane de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.