UTIL O nouă modalitate de a plăti factura la energie electrică, fără...

UTIL O nouă modalitate de a plăti factura la energie electrică, fără a merge la ghișeu

1
DISTRIBUIȚI

enel

Noua modalitate aduce un plus de confort şi rapiditate în efectuarea plăţilor şi poate fi utilizată de clienţii Enel din regiunile Banat, Dobrogea şi Muntenia. Din această lună, clienţii Enel au la dispoziţie o nouă metodă de a-și achita factura de energie electrică, în numerar, prin terminalele ZebraPay, care acceptă efectuarea plăților în numerar, atât pe baza codului ENELTEL cât și prin scanarea codurilor de bare inscripționate pe factura.

”În prezent, rețeaua de terminale de plată Zebrapay este alcătuită din peste 750 de terminale de plată, amplasate în peste 150 de localități.  400 de terminale de plată ZebraPay sunt amplasate în cele trei zone – Muntenia Sud, Dobrogea și Banat – acoperite de Enel.


Locațiile în care sunt amplasate  terminalele ZebraPay sunt marile suprafețe comerciale precum Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan, Billa  sau rețele regionale precum Diana, Annabella, Succes, magazine de cartier cu program prelungit de lucru sau non-stop, piețe, benzinării, dar şi universități private/de stat şi campusuri universitare”, transmit reprezentanții Enel.

Enel a dezvoltat în România una dintre cele mai mari rețele de puncte alternative de plată a facturii de electricitate. Clienţii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au la dispoziție diverse modalităţi de plată: numerar, reţeaua de ATM –uri (bancomate), debit direct, internet, virament bancar, automate de încasare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.