Micuții de la Centrul de Plasament Găvojdia au nevoie de sprijinul oamenilor...

Micuții de la Centrul de Plasament Găvojdia au nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare. Cum îi poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

copii gavojdia

La Centrul de Plasament Nr. 8 din localitatea timișeană Găvojdia locuiesc aproape o sută de micuți abandonați, care au fost nevoiți să se maturizeze mult prea devreme. La acest centru, copiii se gospodăresc singuri, fiind împărțiți pe grupe de vârstă și locuiesc în apartamente formate din două dormitoare, o bucătărie și o baie. Astfel, micuții își gătesc, fac curățenie și se îngrijesc de “casa” lor.

Însă, din păcate, statul nu reușește să acopere toate necesitățile acestor copii, motiv pentru care echipa Sfera Timișoarei s-a gândit să le sară în ajutor. Reprezentanții asociației îi îndeamnă pe toți oamenii cu inimă mare să-i sprijine pe copii să aibă o căsuță mai frumoasă și mai curată, iar în acest sens organizează o strângere de lucruri și obiecte de gospodărie.

Echipa Sfera Timișoarei speră să poată pregăti nouă pachete pentru cele nouă apartamente în care locuiesc micuții abandonați, care să conțină veselă de bucătărie, detergenți, lenjerii de pat și prosoape, produse pentru igienă, electronice și electrocasnice, alimente și rechizite școlare.

“Orice ajutor e binevenit, în produse sau în bani.


Vă rugăm ca obiectele să fie în stare bună, funcțională și curate”, transmit reprezentanții asociației. Persoanele care doresc să-i ajute pe micuți sunt așteptate vineri, 8 august, cu obiecte de gospodărie, între orele 17.00 și 21.00, la garajul Sfera de pe B-dul Revoluției din 1989, nr. 20, intrarea către Parcul Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.