O mașină în care se afla și un copil s-a răsturnat în...

O mașină în care se afla și un copil s-a răsturnat în șanț, la ieșire din Timișoara. Cum s-a produs incidentul

0
DISTRIBUIȚI

masina

Patru adulți și un copil au tras o sperietură zdravănă după ce mașina în care se aflau s-a rostogolit de câteva ori și s-a răsturnat într-un șanț. Incidentul s-a petrecut astăzi la ieșire din Timișoara. În autoturism se aflau trei bărbați, o femeie și un copil de patru ani. Aceștia se îndreptau spre Arad, iar la ieșire din Timișoara șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un șanț.


Autoturismul, marca Dacia Logan, a fost grav avariat, dar pasagerii au fost ușor răniți. La fața locului a sosit și un echipaj de descarcerare pentru că unul dintre bărbați și-a prins piciorul sub mașină.

„Șoferul, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț. În mașină se aflau patru adulți și un minor. Un bărbat a fost rănit ușor și transportat la spital. În cazul în care se va constata că persoana a fost rănită se va deschide dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Mirela Drăghicioiu, de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Politistii continua cercetarile pentru a afla cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.