Blaga: Ponta e în stare să suspende două ore şi Codul Penal,...

Blaga: Ponta e în stare să suspende două ore şi Codul Penal, să-i scape pe Mazăre şi pe Duicu

1
DISTRIBUIȚI

blaga si ostaf10_resizePreşedintele PDL, Vasile Blaga, susţine că premierul Victor Ponta este în stare să suspende şi Codul Penal câteva ore pentru a-i salva pe Nicuşor Constantinescu, Radu Mazăre sau Adrian Duicu, aşa cum a suspendat legea aleşilor locali, scrie Mediafax.

Blaga a fost prezent, miercuri, la deschiderea Şcolii de vară a pensionarilor şi a vârstei a treia din PDL, care se desfăşoară la Mamaia, în discursul său, liderul democrat-liberalilor afirmând că premierul Victor Ponta nu are ce căuta în fruntea ţării. “Acum omul ăsta a suspendat pentru 45 de zile legea aleşilor locali.


Omul ăsta va fi în stare să suspende pentru două ore şi Codul Penal, să-l scape pe Nicuşor de pe aici de la Constanţa şi pe Mazăre tot de pe aici de la Constanţa şi pe Duicu, care a fost în biroul său ca să-şi pună gealaţii şefi la poliţia naţională, şefi la parchete pe la Craiova. Astfel de om nu are ce căuta în fruntea României şi nu are ce căuta pentru că nenoroceşte această ţară”, a afirmat Vasile Blaga.

El l-a acuzat pe Victor Ponta că teleguvernează, că este copilot şi nu stă cu mâna pe volan, iar toată energia o consumă la claxon.

1 COMENTARIU

  1. Cine vorbeste un PENAL, ar trebui arestat de imediat.
    Cit tupeu pot avea acesti nemernici care au jefuit aceasta tara si pe popor la saracit, au bagat mina-n buzunarul nostru,
    ei cred ca noi am uitat si ne rid in fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.