Descoperire FABULOASĂ în zidurile unei case. Vezi ce obiecte periculoase erau ascunse...

Descoperire FABULOASĂ în zidurile unei case. Vezi ce obiecte periculoase erau ascunse în pereții locuinței

0
DISTRIBUIȚI

pereti

Obiecte periculoase ascunse în zidurile unei case. Oamenii legii au rămas stupefiați de ce se ascundea în periții unei locuințe. O rezervă de muniție cu care se putea începe lejer o revoluție, asta a găsit, în zidurile casei, o femeie din Caraș Severin.


Miercuri aceasta a ajuns la poliție muniția: sute de cartușe, de diferite feluri și praf de pușcă.

În dimineaţa zilei de 24 septembrie a.c., la Poliţia Oraşului Bocşa s-a prezentat o femeie în vârstă de 58 ani, care a predat mai multe cartuşe. ”Femeia a declarat că în timp ce muncitorii demolau o anexă a locuinţei au găsit 86 de cartuşe cu glonţ, 280 cartuşe cu glonţ de pistol mitralieră, 50 de cartuşe pentru vânătoare cu alice, şapte tuburi şi o cutie metalică cu 150 gr de pulbere neagră. Obiectele găsite au fost confiscate şi se continuă cercetările pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pentru a se stabilii împrejurările în care muniţia a ajuns în anexa locuinţei”, a declarat Ancuța Chetan, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Un alt bărbat în vârstă de 73 ani din Anina, a predat poliţiştilor o ţeavă de armă de tip militar. Bărbatul a declarat că a găsit obiectul în timp ce efectua reparaţii la acoperişul casei şi nu cunoaşte provenienţa acesteia, dar e posibil să fi aparţinut fostului proprietar. Şi în acest caz se continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.