Gemenii pedofili – pedeapsă mărită. Vezi dacă intră sau nu la pușcărie

Gemenii pedofili – pedeapsă mărită. Vezi dacă intră sau nu la pușcărie

5
DISTRIBUIȚI

gemeni pedofili

Curtea de Apel Timișoara a anunțat astăzi sentința definitivă în cazul fraților Adrian și Alexandru Calapis, după judecarea recursului în dosarul în care cei doi fii de avocat au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT sub acuzația de pornografie infantilă prin sisteme informatice.

Inițial, gemenii Calapis au fost condamnați la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare. Acum, Curtea de Apel a decis mărirea pedepsei la trei ani de închisoare, însă tot cu suspendare, astfel că, exceptând perioada de arest preventiv din timpul procesului, cei doi nu vor petrece nicio secundă după gratii.

Adrian și Alexandru Calapis au fost ridicați de DIICOT în toamna anului trecut, după ce


Ce mai trebuie să stabilească anchetatorii" href="http://www.pressalert.ro/2013/09/gemenii-pedofili-atacuri-tot-mai-indraznete-odata-cu-trecerea-anilor-ce-mai-trebuie-sa-stabileasca-anchetatorii/" target="_blank">au fotografiat dezbrăcate fetițe cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, apoi au postat pozele pe internet
.

Recent, Alexandru Calapis, acum în vârstă de 22 de ani, a fost ridicat de polițiști după ce a fost prins în timp ce urmărea o elevă de la o școală din Timișoara.

5 COMENTARII

  1. Ba frate asa ceva nu se poate.tatal lor avocatul calapis a reusit sa faca sa nu intre la puscarie.incredibil fetite de 7 si 10 ani incredibil.pai trebuia sa faca asta cu fetite de 2-3 anu ca intre la puscarie.daca fetitele erau fete de judecator sau procuror erau comdamnati cu detentie.sai dea Dumnezeu la avocatul calapis sai prinda vreun homosexual pe copii lui sa vedem atunci mai umbla pe la tribunal cu miloaga sa scape ala?hai ca mie scirba

  2. Vai de mama lor daca parintii copilelor si-ar face singuri dreptate.Cu asemenea oameni,protejati de niste legi care favorizeaza infractorii,care mai au si pe un nenorocit de tata avocat,numai cei ,,atinsi,,le pot plati cum merita.Sau fetitele alea au parinti de paie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.