Imagini de GROAZĂ în Complexul Studențesc din Timișoara. Un om al străzii...

Imagini de GROAZĂ în Complexul Studențesc din Timișoara. Un om al străzii și-a înfipt o șurubelniță în cap, sub privirile trecătorilor. Ce l-a împins la gestul extrem FOTO

6
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-245997002">

complexImagini de groază, astăzi, în Complexul Studențesc din Timișoara. Un om al străzii a amenințat că se sinucide cu o șurubelniță, pe care și-a înfipt-o în cap.

Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a aburilor de aurolac, iar inițial oamenii care se aflau în zonă nu l-au crezut în stare. La un moment dat, acesta și-a fixat cu mâna stângă șurubelnița în creștetul capului, iar cu mâna dreaptă a apucat  o piatră și a început să se lovească cu putere. Acesta s-a oprit atunci când unealta i-a pătruns în cap. Totul s-a  petrecut sub ochii unor tineri care au rămas stupefiați de gestul său incredibil. „Eram acolo când urla că își bagă șurubelnița în cap. Nimeni nu i-a dat atenție pentru că e un obișnuit al zonei și mai face scandal din când în când. După câteva minute a început să lovească cu o piatră în unealta pe care o avea lipită de cap”, ne-a spus un martor care se afla în zonă la momentul incidentului.

complex8Unul dintre oameni a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj de la Ambulanță. Deși sângele îi curgea pe față, omul străzii a protestat când medicii au încercat să îi acorde primul ajutor. Pentru a-l imobiliza a fost nevoie și de intervenția polițiștilor care i-au smuls șurubelnița din mână, i-au luat punga cu aurolac și l-au condus spre Ambulanță. După ce medicii i-au curățat rana, victima a devenit violentă și i-a agresat pe polițiști. „Vreau punga. Nu mă duc la niciun spital. Hai, lasă-mă în pace”, urla bărbatul în timp ce îi îmbrâncea pe agenții de poliție. În ciuda protestelor, omul a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

6 COMENTARII

  1. Omul acesta reprezinta defapt Complexul Studentesc din Timisoara, acest punct important al orasului care ar trebui sa fie un nucleu de minti tinere si educate.
    Inainte sa treci prin acea zona dupa lasarea intunericului era o adevarata provocare, acum incepe sa fie la fel si in timpul zilei.
    Imi este o scarba de nedescris de ce a devenit acea zona, de la focare de infectie de la gunoaie lasate peste tot, shaormerii si gogoserii imputite, caini vagabonzi si sobolani care circula nestingheriti, tigani cu ceafa lata, jumate de populatie a olteniei si nu in ultimul rand, boschetari de genul.

    Frumos, frumos.

  2. Intr-adevar un imens haos si din pacate politistii comunitari sint foarte absenti in a inspira ordine,protectie locuitorilor din zona.Trist si rusinos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.