Lugojenii ies la pedalat în pijamale. Vezi de ce

Lugojenii ies la pedalat în pijamale. Vezi de ce

0
DISTRIBUIȚI

„Lugojul pedalează”, campania tuturor bicicliştilor din Lugoj, începe sezonul de toamnă pe 7 septembrie cu o tură ciclistă inedită. Sute de biciclişti sunt invitaţi să se plimbe prin oraş îmbrăcaţi în pijamale. Plimbarea pe două roți va fi urmată de o petrecere în pijamale, pentru copii.

”Scopul este de a ne face mai vizibili în trafic prin această postură inedită, dar şi de a aduce o bucurie celor mici care ne însoţesc de fiecare dată la plimbările cu bicicleta”, transmit organizatorii.

afis lp pijamale

Adunarea se va face de la ora 17.30 pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor unde timp de jumătate de oră se împart numere de înmatriculare pe care lugojenii le poartă deja pe biciclete.

La ora 18 se va pleca la plimbare pe un traseu uşor, dar care cuprinde aproape tot Lugojul: Casa de Cultură a Sindicatelor -N.


Bălcescu – Ep. Dr. Ioan Bălan – MOL Caransebeşului – retur pe Ep. Dr. Ioan Bălan – Bucegi – Unic – Timişoarei – OMV – 1 Decembrie – Universitatea Drăgan.

Tura se va încheia în amfiteatrul exterior al Universităţii „Drăgan” unde va avea loc o „Pijama Party” cu clovni, cadouri şi o tombolă la care se vor oferi trei pijamale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.