Medicii timișoreni au făcut minuni pentru bărbatul care și-a tăiat penisul cu...

Medicii timișoreni au făcut minuni pentru bărbatul care și-a tăiat penisul cu un cuțit. Cât timp va mai sta internat

0
DISTRIBUIȚI

cutit

Tânărul de 31 de ani din Făget, care în urmă cu o săptămână și-a tăiat penisul cu un cuțit găsit prin casă, este în continuare internat în Clinica de Urologie a Spitalului Județean din Timișoara. Bărbatul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar acum medicii pot spune că au reușit, în sfârșit, să-l stabilizeze.

„Lucrurile evoluează foarte bine, nu va mai sta internat mult timp, s-a făcut plastie (n.r.


intervenție chirurgicală care constă în restabilirea formei și înfățișării unui țesut sau organ) împreună cu chirurgii de la Clinica de Chirurgie Plastică. Cazul este rezolvat din punct de vedere chirurgical și funcțional, în sensul că are aparat urinar, dar nu mai are aparat genital”, explică Viorel Bucuraș, șeful Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Județean Timișoara.

Potrivit urologului timișorean, tânărul a recurs la acest gest extrem pentru că are probleme psihice. “A fost o amputație din cauza unor probleme psihice, absolut. Sunt pacienți cu probleme psihice care dezvoltă psihoze și la care se întâlnește acest gen de automutilare”, mai precizează șeful Clinicii de Urologie. Viorel Bucuraș a explicat că a mai avut astfel de cazuri ale unor bărbați care s-au automutilat prin tăierea penisului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.