Rocktoberfest, sărbătoare cu rock, bere şi cinci concerte la Timișoara. Când va...

Rocktoberfest, sărbătoare cu rock, bere şi cinci concerte la Timișoara. Când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

cargo-1024x768

Începând cu data de 1 octombrie, Timişoara are parte de un inedit eveniment care va avea loc sub umbrela Rocktoberfest, o combinaţie de Oktoberfest şi rock care se anunţă a fi de neratat pentru melomanii din oraş. Evenimentul va avea loc la The Note Pub şi dă startul unui nou concept de distracţie, cu muzică rock, bere şi bună-dispoziţie. Miercuri, 1 octombrie, Adi Bărar Band deschide serile de petrecere cu  primul concert  al acestei serii de concerte. Joi, 2 octombrie, Cargo îşi aşteaptă prietenii începând cu aceeaşi oră, iar The Note Band revine pe scena pub-ului vineri seară.


Sâmbătă seara distracţia va purta numele Big Brother Band, iar ultimul concert al Rocktoberfest va fi oferit de Weekend Band, duminică, 5 octombrie. Timişorenii sunt aşteptaţi să petreacă alături de trupele Rocktoberfest începând cu ora 21.00 ale fiecărei seri. Intrarea la serile Rocktoberfest se va face pe baza unui voucher în valoare de 50 RON, cu care clienţii îţi vor putea achita consumaţia.

Recent, formaţia timişoreană Cargo a câştigat premiul de excelenţă în cadrul Media Music Awards, eveniment care s-a desfăşurat la Sibiu. Premiile au fost acordate, în mod transparent, artiştilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio şi TV, pe baza statisticilor Media Forest. Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rock-ul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat Ziua Vrăjitoarelor şi o broşură intitulată Jurnal de bord, cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ţi minţile în cap”, sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat „XXII”, ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „A 5-a dimensiune” s-au bucurat anul trecut de un succes enorm la public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.