Şoferul autocarului răsturnat în Bulgaria nu consumase băuturi alcoolice – autorităţi

Şoferul autocarului răsturnat în Bulgaria nu consumase băuturi alcoolice – autorităţi

0
DISTRIBUIȚI

accident autocar

Şoferul autocarului răsturnat în Bulgaria nu consumase băuturi alcoolice, iar testele pentru eventuala depistare a altor substanţe interzise sunt în curs, anunţă autorităţile bulgare, citate de agenţia Focus, scrie Mediafax. Autocarul, care aparţine unei firme de turism din România, era condus de un român în vârstă de 44 de ani. Şoferul nu consumase alcool, au comunicat autorităţile bulgare.


Testele pentru eventuala depistare a altor substanţe interzise sunt în curs.

Un român a murit, iar cinci sunt grav răniţi după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o râpă, în Bulgaria, în apropiere de Veliko Târnovo, doi dintre răniţi urmând să fie aduşi cu elicoptere SMURD în România, a declarat dr. Raed Afarat, secretar de stat în MAI. Autocarul, care deservea o firmă de turism din Bucureşti, transporta turişti români care se întorceau dintr-o vacanţă petrecută în Turcia, la Kuşadasi. Potrivit presei bulgare, în autocar se aflau 27 de pasageri. Duminică dimineaţă, într-o zonă muntoasă din Bulgaria, mai precis în Pasul Republika, autocarul a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o râpă.

În urma accidentului, un om a murit, iar cinci sunt răniţi grav, a precizat dr. Arafat. Potrivit agenţiei Focus, persoana decedată în accident este o româncă în vârstă de 27 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.