Bebelușii de la Maternitatea „Bega” din Timișoara au nevoie de echipamente medicale...

Bebelușii de la Maternitatea „Bega” din Timișoara au nevoie de echipamente medicale performante pentru a fi salvați. Ce acțiune are loc de Halloween

0
DISTRIBUIȚI

bebelus_spital

Cluburile Rotaract și Leo Timișoara și-au unit forțele pentru a susține una dintre cele mai mari maternități de stat din vestul țării, care are nevoie de sprijin, în continuare. Astfel, joi, 30 octombrie, în Club Bunker din Timișoara va fi organizat evenimentul „Halloween Charity Party”. În cadrul petrecerii, organizatorii speră să strângă fondurile necesare pentru a plăti un aparat medical performant de care bebelușii care vin pe lume la Clinica de Neonatologie „Bega” a Spitalului Județean Timișoara au mare nevoie.

Potrivit reprezentanților celor cinci cluburi de servicii din Timișoara, cu banii strânși anul trecut la petrecerea de Halloween, a fost plătit avansul unui aparat care măsoară bilirubina totală a nou-născuților, cu care se poate stabili dacă bebelușul necesită tratament pentru icter.


„Am reușit să oferim sprijin, în cuantum de 6000 de lei. Aparatul a ajuns în posesia Clinicii de Neonatologie Bega, urmând a strânge bani pentru plata integrală a acestuia. Asociația Bega Neonat Timișoara a primit și susținerea financiară a unor părinți, care au înțeles cât de important este pentru nou-născuți acest aparat. Noi, cluburile Rotaract și Leo din Timișoara, dorim ca prin acest eveniment să strângem suma necesară achitării integrale a acestui aparat”, transmit organizatorii evenimentului.

Petrecerea de Halloween organizată în scop caritabil în Club Bunker va avea loc joi, începând cu ora 22.00, iar intrarea se va face sub formă de donație, zece lei de persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.