Soluția simplă, dar eficientă prin care spitalul „Victor Babeș” își completează bugetul....

Soluția simplă, dar eficientă prin care spitalul „Victor Babeș” își completează bugetul. Câți bani face instituția folosind o parte din curte

0
DISTRIBUIȚI

Anul trecut Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara a decis să taxeze intrarea în spital, respectiv parcarea în curte. Așa a apărut cea mai ieftină parcare din oraș. Ca să îți lași mașina 12 ore plătești numai 5 lei. Unitatea sanitară a încasat până acum nu mai puțin de 10.000 de euro a încasat până acum din locurile de parcare din curtea instituției.

SPITALUL VICTOR BABES02

„Este o hotărâre a direcțiunii unității medicale ca să se taxeze parcarea în incinta spitalului.


S-a ajuns aici deoarece erau foarte mulți timișoreni care aveau treabă în zonă și, ca să nu parcheze cu plată în locurile stabilite de primărie, își lăsau autoturismele la noi în curte și ne aglomerau. Acum oamenii plătesc 5 lei ca să intre cu mașinile, și pot rămâne 12 ore. Pe de altă parte, banii astfel câștigați își găsesc din plin utilitatea”, a declarat dr. Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara.

Parcare cu 40 de locuri

Anul trecut s-au încasat din parcare 37.270 de lei, iar anul acesta, până acum, s-a depășit valoarea încasărilor din 2013, cifra ridicându-se până acum la 44.490 de lei. Cu banii încasați se cumpără materialele necesare pentru efectuarea curățeniei în spital sau se fac mici reparații, a explicat dr Musta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.