Primarului Nicolae Robu nu îi mai ajung transmisiile radio şi TV. Ce...

Primarului Nicolae Robu nu îi mai ajung transmisiile radio şi TV. Ce plan are pentru a deveni faimos

1
DISTRIBUIȚI

Ultimul plen al Consiliului Local Timişoara a fost, după cum deja ne-am obişnuit, un nou motiv ca aleşii locali să se ia la harţă cu primarul Nicolae Robu. Luptele grele se dau între edilul şef şi consilierii PSD. Vineri, unul din motivele de nemulţumire ale edilului a fost faptul că pesediştii nu au votat pentru alocarea unui sume mai mari de bani către Horticultura pentru efectuarea de lucrări.

După ce a ameninţat că nu este exclus să organizeze alegeri anticipate pentru a schimba componenţa consiliului local şi a stopa discuţiile dintre el şi pesedişti, Robu a confirmat că are şi un alt plan în minte.


Vă reamintim că momentan şedinţele de plen sunt transmise atât de un post local de radio cât şi de un post local de televiziune. Chiar şi aşa primarul spune că „raportat la numărul total al cetăţenilor cei care sunt informaţi cum decurg lucrările în consiliul local sunt relativ puţini. Mă gândesc să postez înregistrările audio şi video ale consiliului local nu numai pe Facebook, dar eventual şi pe internet”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.