PSD Timiş, atac dur la Klaus Iohannis: „Nu este normal să mergi...

PSD Timiş, atac dur la Klaus Iohannis: „Nu este normal să mergi numai la televiziunile de casă acolo unde nu primeşti întrebări incomode”

3
DISTRIBUIȚI

Conferinţă de presă fulger astăzi la sediul PSD Timiş. Vicepreşedintele CJT, Călin Dobra, şi deputatul PSD Cătălin Tiuch au ieşit în faţa presei pentru a comenta vizavi de refuzul candidatului ACL la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea de la postul TV Antena 3.  “Nu este normal să mergi numai la televiziunile de casă acolo unde nu primeşti întrebări incomode.(…) Nu cred că un candidat care nu poate merge la dezbatere are capacitatea de a conduce România din postura de preşedinte”, a spus Dobra.
Vicepreşedintele CJT a mai comentat şi legat de cele două dezbateri care au avut loc deja între Ponta şi Iohannis.


„Candidatul ACL nu mai are capacitatea nici să pună întrebări, dar mai ales să răspundă la anumite întrebări. De ce fuge de dezbateri? Fuge pentru că nu are răspunsul la care ceea ce înseamnă retrocedările din Sibiu. (…) Dar putem apela la domnul Nicolae Robu că văd că ştie tot. Poate ne dă şi răspunsul cu privire la retrocedările din Sibiu. Că sunt colegi de partid şi este şeful lui pe linie politică.
Dobra a subliniat şi faptul că PSD nu a organizat niciun miting împotriva lui Iohannis, ci a avut o campanie corectă bazată pe fapte şi rezultate.  Tiuch a spus că „ieri s-a pus în mijlocul unei dezbateri televizate să convoace parlamentul pentru Legea amnistiei şi graţierii. Parlamentul a făcut tot ce a putut. Această lege nu a intrat în votul Camerei Deputaţilor şi a Senatului. Să vii să ceri convocarea Parlamentului într-o emisiune televizată dă dovadă de o atitudine de moşier care ne consideră pe toţi nişte sclavi pe plantaţie, care ar trebui să acţionăm după impulsurile pe care le el are la un moment dat”.

3 COMENTARII

  1. Dupa cate am auzit,candidatul ACL a vrut o confruntare cu candidatul PSD chiar la Timisoara,de fata cu presa,televiziunile si oricine doreste sa participe,stiti cumva de ce nu s-a intamplat asta??

  2. Astia doi sunt cei mai mari mickey mousi din SPD Timis. Cel mai credibil de acolo e Sorin Grindeanu. Trepadusii astia doi saracutii nu au anvergura sa se lupte politic nici cu femeia de serviciu de la RATT darmite cu un candidat la Presedentia tarii. Cotofanu asta de Dobra nu avea ceva probleme cu justitia cu o firma a unei rude a domniei sale? Tiuch pare mai spalat insa are o mare problema cu aspectul fizic. Eu ii propun sa faca un picut de miscare si sa se tunda mai scurt poate ca asa o sa aiba priza mai mare la babele si presedintii de bloc sau alti prostii care au timpul sa le citeasca la pesedisti din gura.

  3. Sunteti niste comunisti din cap pana in picioare! Ponta, presedintele care uneste …lozinca de toata jena! de ce nu apare si Romania lucrului bine facut? Credeam ca sunteti echidistanti………

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.