SINUCIDERE Pompierii caută trupul unui bărbat care s-a aruncat de pe Podul...

SINUCIDERE Pompierii caută trupul unui bărbat care s-a aruncat de pe Podul Eroilor UPDATE 2 Cadavrul a fost găsit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1936414325">

Operațiune amplă de căutare a unui bărbat de 40 de ani care s-a aruncat în această dimineață de pe Podul Eroilor, din zona fabricii Elba. Martorii spun că acesta s-a urcat pe pod și a amenințat că își va lua zilele, dar înainte ca vreunul dintre cei prezenți să poată interveni, bărbatul s-a aruncat în Bega. Oamenii au sunat la 112, iar în aceste momente mai multe echipaje de ambulanță și pompieri se află la fața locului. Voluntarii de la Salvo au demarat, alături de echipajele de pompieri, acțiunea de căutare a trupului bărbatului.

UPDATE 1 Potrivit martorilor, bărbatul s-a descălțat de pantofii imitație de piele de crocodil, și-a dat jos geaca de blue-jeans, în care avea portmoneul și niște acte, s-a urcat pe balustrada podului și a sărit. ”A fost rapid. Lumea a strigat la el să nu o facă”, povestește o femeie.  La fața locului  un echipaj SALVO a început căutările cu o barcă și câine, în timp ce un scafandru se pregătește să intre în apă.

UPDATE 2 Trupul bărbatului a fost găsit de echipajul SALVO după o oră și jumătate de căutări. Potrivit poliției sinucigașul are 34 de ani și este din Satu Mare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.