Tinerii social-democraţi, flashmob dansant în Piaţa Operei din Timişoara. Vezi care le-a...

Tinerii social-democraţi, flashmob dansant în Piaţa Operei din Timişoara. Vezi care le-a fost mesajul

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1690314871">

Final de campanie pașnic pentru PSD Timiș. În locul în care vinerea trecută a avut loc un protest împotriva modului în care au fost organizare alegerilor din diaspora şi a lui Victor Ponta, tinerii social-democraţi au organizat astăzi un flashmob. Câteva sute de tineri au dansat pe ritmurile piesei „Noi simțim la fel” în Piaţa Victoriei din Timişoara.

Preşedintele TSD Timiş, Alfred Simonis a declarat că „am reuşit să organizăm un eveniment reuşit într-un timp atât de scurt. Mesajul acestui flashmob organizat de ieri este unul foarte simplu şi anume faptul că în Timişoara putem să ne comportăm civilizat, putem dansa putem cânta, putem să alegem pe cine dorim noi. Nu cred că e nevoie să ne jignim, să ne înjurăm, să ne împingem unii pe alţii, să îndemnăm oamenii la ură, la dezbinare. Cred că e foarte important ca dincolo de rezultatul acestor alegeri vom rămâne cu toţii aici în Timişoara şi trebuie să ne comportăm civilizat şi tineretul socia-democrat Timiş împreună cu alţi colegi am organizat acest eveniment pentru a arăta că în Timişoara sunt şi tineri care îl susţin pe Victor Ponta şi se comportă civlizat”. Conform estimării făcute de Simonis în piaţa s-au aflat circa 400 de tineri.

5 COMENTARII

  1. Pe astia i-a numarat Anastase de au iesit 400? 🙂
    Nu au pus nici un video cu ei, ca sunt penibili. Zici ca i-a adunat din sectia de handicapati locomotor. Eu am vazut un video cu ei pe facebook, dar nu e public, ca va dadeam linkul sa vedeti si voi ce penibili au fost.

  2. Felicitari ! Ati reusit sa demonstrati ca bunul simt inca mai exista. Voi ati dansat si v-ati bucurat …nu ati instigat la ura si la dezbinare..Cred ca inca mai exista speranta ca va fi bine in Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.