Un bănățean care și-au ucis concubina în Portugalia a venit cu cadavrul...

Un bănățean care și-au ucis concubina în Portugalia a venit cu cadavrul pe bancheta din spate a mașinii până în România. Ce spun polițiștii

1
DISTRIBUIȚI

Caz macabru în vestul țării. Un bărbat și-a ucis concubina în Portugalia și a plimbat cadavrul, care nu era în coșciug, mii de kilometri cu mașina să îl aducă în țară. Individul este din Caransebeș și a ajuns în România zilele trecute. Acesta le-a spus apropiaților că se pregătește de înmormântare pentru că i-ar fi murit soția.

Auzind că a plimbat trupul neînsuflețit atâta drum, un vecin a rămas șocat și s-a dus direct la poliție. Echipajele de polițiști, dar și criminaliștii s-au deplasat imediat la locuința bărbatului și au dus cadavrul la morgă.


Medicii legiști au stabilit să femeia a fost omorâtă duminică, cu un cuțit, scrie resita.ro. Aceștia au anunțat că cel mai probabil a fost înjunghiată în spate. Bărbatul și-a recunoscut fapta, fiind cercetat sub control judiciar. Polițiștii vor lua legătura cu colegii lor din Portugalia și urmează să efectueze o percheziție la locuința de acolo a celor doi români.

„Ancheta este în faza de început. Femeia a fost adusă în țară cu mașina. A fost făcută autopsia și a rezultat că femeia a fost omorâtă cu cuțitul. Vom continua cercetările în acest caz”, a declarat pentru aceeași sursă Ion Teacă, procurorul de caz, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Înclusiv anchetatorii sunt șocați și nu își explică cum a trecut bărbatul frontiera fără ca cineva să întrebe ce are pe bancheta din spate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.