Două fapte bune dintr-un foc. Cum a ajutat un grup de tineri...

Două fapte bune dintr-un foc. Cum a ajutat un grup de tineri mai multe familii nevoiașe, după ce au donat sânge FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-281198098">

Mai mulți tineri au donat sânge pentru familiile nevoiașe din Timișoara. Tinerii au făcut două fapte bune, pentru că i-au ajutat și pe oamenii care aveau nevoie de sânge, dar și pe cei care nu își permit să le aducă zâmbetul pe buze copiilor lor din cauza problemelor financiare.

„După ce am hotărât să dăm starul acestui proiect am sunat la asistența socială să ne interesăm de cazuri ale unor familii sărmane din Timișoara. Prin ei am luat legătura cu cei de la Centrul de zi «Podul Lung» din Timișoara. Am vorbit cu mai mulți prieteni și am mers să donăm sânge. Cu bonurile de masă primite am cumpărat diferite alimente și dulciuri pentru familiile care se confruntă cu probleme financiare”, ne-a spus Mihai, unul dintre tineri.

În total, aceștia au ajutat cinci familii nevoiașe din Timișoara. „Am fost la cinci familii și le-am dus de la făină și ulei până la suc și dulciuri pentru copilașii lor. Ne bucurăm că am dus la bun sfârșit misiunea de a le aduce zâmbetul pe buze acestor oameni”, a mai spus Mihai. Copiii s-au bucurat de cele primite, dar și părinții lor, care le-au mulțumit tinerilor și i-au felicitat pentru inițiativă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.