Moș Crăciun urcă pe scena Filarmonicii Banatul și le aduce copiilor surprize

Moș Crăciun urcă pe scena Filarmonicii Banatul și le aduce copiilor surprize

0
DISTRIBUIȚI

Moş Crăciun vine la copiii sindicaliştilor din Filarmonica Banatul, pentru prima dată. Sindicaliştii din Filarmonica Banatul îmbracă instituţia în straie de sărbătoare, pentru că Moş Crăciun bate la uşă, duminica aceasta, căutând copiii cuminţi şi pe cei mai năzdrăvani. A pregătit poveșe dar și daruri. Un eveniment cu totul special e programat duminică, când, pe scenă, alături de instrumentiști, va urca Moș Crăciun.

„Pentru prima dată, cei 74 de copii ai sindicaliştilor din Filarmonica Banatul îl vor întâmpina pe Moş Crăciun, duminică, 14 decembrie, de la ora 12.30, în sediul instituţiei.


Cu acest prilej, colegii din Filarmonică au pregătit şi un spectacol în care vor cânta la diferite instrumente colinde româneşti şi din repertoriul universal. Va fi o feerie pentru cei mici, la care şi-au adus contribuţia sponsorii pe care noi, la rându-ne, îi vom răsplăti prin promovare cu concerte pe care le vom susţine la Mall”, spune Florin Deac, liderul sindicaliştilor din Filarmonica Banatul.

Moşul ştie că în saloanele nobililor de-acum un veac-două, stră-Moşul său le aducea celor mici bomboane de casă (de unde vine până la noi denumirea de „saloane”). De această dată, Moş Crăciun le aduce felurite dulciuri de sezon, sucuri, jucării. În dar, Moşul încărcat de ani va fi răsplătit cu colinde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.