ATENȚIE Viscolul face ravagii în vestul țării. Două drumuri sunt BLOCATE, iar...

ATENȚIE Viscolul face ravagii în vestul țării. Două drumuri sunt BLOCATE, iar pe un altul se circulă greu UPDATE Probleme și pe DN7

0
DISTRIBUIȚI

Furia naturii lovește din nou zona de vest a țării. Poliția a decis să închidă două drumuri care fac legătură cu stațiunile montane, scrie resita.ro. Cauza este viscolul puternic, vântul înregistrând la rafală o viteză de peste 60 de km/h. Cele două drumuri fac legătură cu stațiunile montane Muntele Mic și Muntele Semenic. Polițiștii vor să evite blocarea autoturismelor pe traseu. O altă situație deosebită este înregistrată pe DN57B între localitățile Parvova și Lăpușnicel. Circulația rutieră este îngreunată pe o porțiune de 150 de metri, apa și sloiurile de gheață ajungând pe carosabil.


Polițiștii dirijează circulația în zonă și nu este exclus că drumul să fie închis dacă situația se agravează.În sttaiunile montane se află în acest moment aproximativ 40 de turiști. Deocamdată, nimeni nu dorește să coboare, majoritatea dintre ei având cumpărate pachete turistice până duminică.

UPDATE  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că pe DN 7A, km 95+495, în zona localității Petrila, județul Hunedoara, circulația rutieră este închisă din cauza unor copaci căzuți pe carosabil. Circulația a fost închisă pe ambele sensuri de către Poliția Rutieră. Se estimează deschiderea traficului astăzi până la ora 16:00.

CNADNR SA acționează cu două utilaje tip unimog pentru degajarea părții carosabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.