Jaful inceputului de an: bijuterii şi valută în valoare de 200.000 de...

Jaful inceputului de an: bijuterii şi valută în valoare de 200.000 de lei, furate dintr-o casă de amanet în noaptea de Revelion

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii caută un grup de hoţi care a furat dintr-o casă de amanet bijuterii şi valută în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Casa de amanet călcată de hoţi aparţine familiei viceprimarului oraşului Orăştie, Dorin Popa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, persoane necunoscute au tăiat grilajul din fier al casei de amanet, au dezactivat alarma şi sistemul de camere de supraveghere şi au furat unul dintre seifuri şi conţinutul celuilalt, care era prea mare pentru a fi luat fără a atrage atenţia. „Poliţia are deja un cerc de suspecţi şi se fac cercetări pentru adunarea probelor şi recuperarea prejudiciului”, a mai spus subcomisarul Niţu.

Furtul la casa de amanet a avut loc în noaptea de Revelion, iar proprietarii bănuiesc că grupul de hoţi s-a folosit de petarde şi artificii pentru a acoperi zgomotul făcut cu tăierea grilajului din fier şi distrugerea gemului securizat.


„În mod sigur avem de-a face cu profesionişti. Au dezactivat în 10 secunde alarma şi camerele de supraveghere şi au furat seiful mic cu cifru. Nu am ştiut că angajatele lasă cheile de la seiful mare în seiful mic. Probabil au deschis seiful mic şi au folosit cheile pentru a goli şi seiful mare. Au luat bijuterii din aur, valută şi bani, prejudiciul fiind de aproximativ 200.000 de lei”, a declarat viceprimarul Orăştiei, Dorin Popa.

Casa de amanet spartă aparţine familiei viceprimarului Dorin Popa şi este dotată cu sisteme de alarmă şi supraveghere şi este protejată de o firmă de pază şi protecţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.