La Timișoara se pregătește un nou marș anti-avort. Când are loc acțiunea

La Timișoara se pregătește un nou marș anti-avort. Când are loc acțiunea

1
DISTRIBUIȚI

„Marșul pentru Viață” este organizat și în acest an, la Timișoara. Acțiunea ce are ca motto „Fiecare viață este un dar” este organizată din dorința „de a salva viețile copiilor de la avort” și se va desfășura în data de 21 martie, simultan în zeci de orașe din întreaga țară. Marșul va fi încadrat de o „Săptămână pentru Viață”, ce are loc în perioada 18 – 25 martie.

Sunt așteptați să iasă în stradă mii de creștini, dar și toți iubitorii vieții din Timișoara și din România.


„A fi pentru viață înseamnă, pe lângă identificarea avortului ca ucidere, și identificarea și promovarea cu foarte mult efort a soluțiilor generale la avort și la mentalitatea avortivă: a-i învăța pe oameni să prețuiască viața, să protejeze femeia și copilul, să nu se teamă de copii bolnavi, să adopte, să prețuiască familia, să facă conexiunea între castitate înainte de căsătorie, fidelitate în căsătorie și împlinire, să înțeleagă bucuriile și problemele familiei cu copii mulți, a iniția programe de pregătire pentru familie, a promova buna înțelegere în familie, creșterea copiilor (lipsa acestora duce adesea la avorturi), într-un cuvânt, să se raporteze corect la toate lucrurile care țin de cauzele și alternativele la avort”, transmit reprezentanții Asociației „Darul Vieții” din Timișoara, inițiatorii „Marșului pentru Viață”.

1 COMENTARIU

  1. În loc de marșuri împotriva avortului și energie cheltuită mai bine ar face marșuri pentru o educație sexuala corespunzătoare incluzând contracepția. Pentru ca tot mai putine tinere sa ajunga in situatia de a avorta. Dar contracepția este interzisa de dogmele bisericești nu-i așa? Mama ei de ipocrizie stupida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.