Ministrul Sorin Grindeanu îl ironizează pe primarul Nicolae Robu: „Dacă mergi în...

Ministrul Sorin Grindeanu îl ironizează pe primarul Nicolae Robu: „Dacă mergi în Dubai, vrei să faci grădini suspendate, dacă mergi la Londra vrei să faci metrou”. Ce aşteaptă de la vizita primarului din America

4
DISTRIBUIȚI

Ministrul Comunicațiilor Sorin Grindeanu a susținut prima sa conferință de presă în calitate de șef interimar la PSD Timiș. Întrebat legat de proiectul edilului șef Nicolae Robu cu privire la metroul din Timișoara, dar și despre vizita din America, Grideanu a spus că „în prezentarea mea vorbeam de proiecte realiste. Vreau să vă spun că eu consider, în acest moment, că se aruncă bani, şi nu e o problemă nouă. Domnul primar spune de doi ani şi ceva despre metrou. Kilometrul de metrou, fără studii, fără alte costuri, un calcul mediu, am discutat la Ministerul Transporturilor atunci când a fost repusă pe tapet problema, este de 60 de milioane de euro. Atâta costă kilometrul, v-aş ruga să îi întrebaţi şi pe alţii, eu cred că şi Timişoara are condiţii speciale, fiind pânza freatică foarte sus.


Vă rog să vă uitaţi cât de grea a fost realizarea lucrării de la Michelangelo, au existat lucrări neeligibile care au fost făcute de către Aquatim, pompe, costuri neeligibile, dar la metrou costul mediu e cel pe care îl spun”.

Grindeanu nu a pierdut nici ocazia de a face mișto de primarul Nicolae Robu. „Dacă mergi în Dubai, vrei să faci grădini suspendate, că le-am avut, dacă mergi la Londra vrei să faci metrou. Sunt foarte curios ce se va întâmpla după vizita din America şi aş mai fi curios să văd măcar o poză cu domnul primar Nicolae Robu la cel puţin zece metri de domnul Barack Obama, m-aş bucura pentru Timişoara să fie aşa. Chiar ar fi un lucru bun pentru oraşul nostru”.

La final Grindeanu a ținut să îl felicite pe primarul Nicolae Robu pentru că după ce pe toată durata anului 2014 s-a plâns că nu a primit bani de la București pentru spitalul de copii, la final de an a admis că Timișoara a primit bani.

4 COMENTARII

  1. Acest om nu a invatat nimic din ce au patit la prezidentiale cu atitudinile lor ironice. Traiesc in alta lume. Mistouri ieftine. Masterplanuri de 2 bani… 3 ani de guvernare care au adus multe desrvicii democratiei si statului de drept. Sa le povesteasca si lor cineva filmul in care suntem… Ei sunt in cu totul alt bfilm…

  2. D-le esti de toata jena , care democratie cea promovata de gasca de hoti a lui Basescu…..justitia independenta cu Alina Bica, pe cine mai prostiti.

  3. Inca o mostra, pe aceeasi idee.Dl Grindeanu nu s-a exprimat asa agramat nu este posibila aceasta bataie de joc. Dragi cititori va asigur ca nu ii este caracteristica aceasta exprimare lacunara domnului ministru:
    ,,Dacă mergi în Dubai, vrei să faci grădini suspendate, că le-am avut, dacă mergi la Londra,,

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/01/ministrul-sorin-grideanu-il-ironizeaza-pe-primarul-nicolae-robu-daca-mergi-dubai-vrei-sa-faci-gradini-suspendate-daca-mergi-la-londra-vrei-sa-faci-metrou-ce-asteapta-de-la-viz/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.