OFICIAL Drumul spre Dumbrăviţa va fi lărgit la patru benzi şi linia...

OFICIAL Drumul spre Dumbrăviţa va fi lărgit la patru benzi şi linia troleibuzului 14 va fi prelungită. Ce staţii noi vor fi amplasate

7
DISTRIBUIȚI

Oficial iarna a trecut sau cel puțin asta consideră autoritățile locale din Timișoara care par să fie puse pe fapte mari. La finele plenului de vineri, la solicitarea consilierilor locali, edilul șef Nicolae Robu a oferit detalii despre stadiul lucrărilor de lărgire la patru benzi a drumului înspre Dumbrăvița.

„În privința lărgirii la patru benzi, proiectul este în implementare. A fost oprit pe perioada de iarnă, am dat ordin de începere a lucrărilor, a fost o perioadă bună pentru astfel de lucruri sperăm să nu se strice vremea. Ne aude lumea la radio și ne aud cei care urmăresc postul de televiziune care transmite ședinţa. Vreau să fie limpede că noi facem lărgirea la patru benzi doar până la Kaufland.


De acolo teritoriul este al comunei Dumbrăviţa”, a comentat edilul șef.

Este important de menționat că tot pentru confortul locuitorilor din Dumbrăvița a fost contractat și un proiect cu fonduri europene care prevede extinderea liniei numărul 14 de troleibuz. În luna martie a anului trecut edilul șef Nicolae Robu anunța că licitația a fost câștigată de S.C. Martin Rose România SRL. Proiectul prevedea amenjarea a nu mai puţin de 12 staţii pe 3.7 kilometri din bani europeni. Troleibuzul 14 va opri la Calea Sever Bocu colț cu Ion Ionescu de la Brad, Kaufland Dumbrăvița, str. Fervenția colț cu Petofi Sandor, str. Bălcescu colț cu Petofi Sandor, str. Franyo Zoltan (la școală), str. Iosif Attila colț cu Sandor Petofi. Apoi, troleibuzul 14 va întoarce în sensul giratoriu, iar spre Timișoara stațiile vor fi amplasate în următoarele locații: strada Petofi Sandor (la cimitir), Iosif Attila colț cu Petofi Sandor, str. Petofi Sandor la parc (peste drum de primărie), str. Eftimie Murgu colț cu Petofi Sandor, Kaufland.

7 COMENTARII

 1. pai la cum e facut proiectul pt extinderea liniei 14 nu vad cum se pot face 4 benzi. cel ce a facut proiectul lini. :)))))))))))))))).
  vai de capul nostru cu asa conducatori de cacat.

  • Se vor face 4 benzi, cate 2….suprapuse:))Imbecilii au plantat stalpii pentru sustinerea cablurilor de troleibuz si acum vor sa largeasca drumul.:))

  • Este vorba de extinderea la 4 benzi pana la Kaufland, nu pe teritoriul localitatii Dumbravita.
   N-ai inteles nimic, adi…

 2. pai la cum e facut proiectul pt extinderea liniei 14 nu vad cum se pot face 4 benzi. cel ce a facut proiectul lini e un mare DOBITOC. POATE MUTA STILPI ,CA AU PROIECTAT GRESIT LINIA DE EXTINDERE A LUI 14. :)))))))))))))))).
  vai de capul nostru cu asa conducatori de cacat.

 3. Pai la ce cozi sunt in trafic dimineata nu e nicio afacere ! O sa stea troleibuzul in coloana . De ce nu s-au facut patru benzi de circulatie si in Dumbravita ? Mai sunt si doua sensuri la Kaufland si I.Ionescu care sunt mari si stranguleaza traficul !

 4. Buna seara la toata lumea. Domnilor azi am fost eu in primarie la Dumbravita si oamenii din primarie discutau despre acest subiect si ca sa vezi surpriza: nu stiau de largirea la 4 benzi pana la Kaufland. Deci bugetarii Dumbravitei nu stiau si astfel ce mai vreti ……

  Pe de alta parte daca sunteti atenti cand va duceti din Timisoara catre Kaufland Dumbravita, pe stanga sunt niste linii de inalta tensiune. Acolo este bai mare de aceea nu sunt definitivate nici lucrarile pentru linia lui 14 deci … Dumnezeu cu mila. Poate in toamna 2015 va circula 14 -ele catre Dumbravita.

  Daca tot se vrea sa se faca ceva sa faca o varianta de tranzit(deoarece la cele 2 benzi prin DUmbravita dimineata si seara mai bine mergi cu bicicleta sau motocicleta ca sa traversezi Dumbravita)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.