RĂPIRE ca-n filme. O adolescentă de 15 ani, SECHESTRATĂ de trei bărbați...

RĂPIRE ca-n filme. O adolescentă de 15 ani, SECHESTRATĂ de trei bărbați și aruncată în râu

1
DISTRIBUIȚI

Trei atacatori periculoși sunt lăsați în libertate. Asta susține o minoră de 15 ani care le-a povestit polițiștilor că a fost răpită de trei indivizi și aruncată în cele din urmă în Mureș.

Toată Poliția arădeană a fost alertată de o copila de 15 ani care a spus că a fost luată cu forța de trei barbați de etnie rromă de pe o stradă din Arad, băgată într-un autoturism de culoare neagră, iar ulterior aruncată în râul Mureș.

Fata le-a spus polițiștilor că nu își mai aduce aminte detalii deoarece a fost lovită în cap de atacatori, însă știe că a fost luată de mâini și picioare, iar apoi s-a trezit în Mureș.


Țipetele ei au fost auzite de un trecător care a scos-o din râu și care a chemat un echipaj SMURD, scrie aradon.ro.

Polițiștii au însă o altă variantă în ceea ce privește teribila poveste a minorei. Se pare că în intervalul orar în care fata susține că a fost răpită, sechestrată și aruncată în râu, ea era așteptată de o prietenă cu care trebuia să se întâlnească. Fata nu a ajuns la prietena ei și era în altă parte, iar de teamă să nu fie certată și pedepsită de mama ei, adolescenta ar fi inventat tot scenariul.

Poliţiştii înclină spre această variantă, deoarece după examinare pe corpul minorei nu există urme de violență, iar în urma vizionării înregistrărilor video luate de la camerele de supraveghere de pe traseul indicat de minoră, nu a putut fi găsit autovehiculul cu care copila a fost transportată.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Sunt colega ei de banca. O cheama Patricia.
    mama ei nu o are cum sa o certe deoarece nu e curioasa de ea nu e curioasa de patricia 😉
    am fost la ea la spital . Voi doar stiti sa mintiti. Normal,danezu e mana in mana cu politia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.