Sorin Grindeanu are planuri detaliate pentru reconstrucţia PSD Timiş. Cum va curăţa...

Sorin Grindeanu are planuri detaliate pentru reconstrucţia PSD Timiş. Cum va curăţa partidul de penali

0
DISTRIBUIȚI

Planuri mari de reclădire a PSD Timiș, asta a prezentat noul președinte interimar al PSD Timiș, Sorin Grindeanu, ministru al Comunicațiilor.

„Cunosc acest partid de jos, de la stadiul de tânăr și lipitor de afișe până la funcțiile de conducere pe care le-am avut vreme de 18 ani. Am început de acolo, sigur, aflându-mă acum într-o postură interimară, înainte de o conferință județeană pe care o vom stabili împreună cu colegii, dar propunerea mea este să ținem conferințele municipală și județeană după consiliul naţional al partidului, programat la sfâșitul lunii martie”, a spus Grindeanu.

Acesta a comentat că există și câteva linii, printre care deschiderea partidului „pentru un suflu nou de oameni și asta va fi linia, oameni care nu au mai fost implicați în politic, oameni noi, suflu nou, o anumită reticență pentru primirea, nu spun stoparea primirii unor membri noi care au mai făcut politică până acum.


Poate e valabil și la nivel central. Readucerea partidului, dacă vreţi, din funcții administrative, nu vreau de la PSD Timiș în perioada următoare, atâta timp cât o să fiu președinte, nu vreau ca PSD Timiș să țină prima pagină a ziarelor pentru senzațional, doar de dragul de produce știri, fie că vorbim de proeicte care nu au niciodată finalitate, fie că vorbim de chestiuni care ne fac rău ca imagine legate de anumite probleme pe care le au anumiți membri ai PSD Timiș. Cine are cele mai mici probleme cu justiția, ne despărțim până când decizia justiției va spune dacă e sau nu vinovat. Forma nu e cunoscută încă, va fi vorba de suspendare sau autosuspendare. Vreau ca forma asta să fie clară privind ceea ce va însemna PSD Timiș și reconstrucția organizației în viitor”.

Nume sonore din PSD Timiş, precum Adam Crăciunescu fost preşedinte executiv, Ilie Sârbu senator sau Titu Bojin, fost preşedinte al PSD Timiş au momentan probleme cu justiţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.