Terenul ultra-central aflat peste drum de Primăria Timișoara, aproape de a fi...

Terenul ultra-central aflat peste drum de Primăria Timișoara, aproape de a fi vândut. Unde se va muta Inspectoratul Școlar Timiș

3
DISTRIBUIȚI

Fundația Caritatea, care deține terenul aflat vizavi de Primăria Timișoara pe care se află sediul Inspectoratului Școlar Timiș, dar și clădirea în care a funcționat Liceul de Arte Plastice, va reuși să-l vândă cât de curând. Și asta pentru că, în ultimele luni, mai mulți investitori s-au arătat interesați de terenul ultra-central. În aceste condiții, reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș au fost nevoiți să-și găsească rapid un alt sediu, mai ales că după data de 20 iunie 2015, în cazul în care Fundația Caritatea va găsi un cumpărător, inspectorii școlari trebuie să evacueze clădirea în cel mult 120 de zile, așa cum scrie în contractul de închiriere al imobilului.

Astfel, inspectorii școlari s-au decis că cel mai bine ar fi să se mute în clădirea Liceului Tehnologic Agricol „Petru Botiș”, de pe Calea Aradului.


Vă reamintim că reprezentanții ISJ Timiș au propus ca liceul agricol să fie absorbit de liceul silvic, din următorul an școlar, propunerea de comasare a celor două școli va fi votată în următorul plen al Consiliului Local Timișoara. „Inspectoratul Școlar Timiș ne-a solicitat, în această săptămână, să le punem la dispoziție clădirea principală a liceului agricol și câteva anexe. Cu fonduri de la Ministerul Educației Naționale, spațiul va fi amenajat”, ne-a spus Mihai Costa, șeful Direcţiei Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale din cadrul Primăriei Timișoara.

În acest moment, Ministerul Educației Naționale plătește o chirie de 3.000 de euro pe lună pentru clădirea în care își desfășoară activitatea Inspectoratul Școlar Timiș.

3 COMENTARII

  1. Sa se mute inspectoratul la Silvic ca si asa au masini luxoase , numa bune pentru zona aia de sarantoci si sa-l verificati pe acel Mihai Costa, șeful Direcţiei Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale din cadrul Primăriei Timișoaracare care alimenta cică cheltuielile mari de la Agricol.

  2. De ce nu se muta silvicul pe calea aradului ca sunt mijloace de transport .La silvic e de mers pe jos prin padure .Inspectoratul se poate desfiinta ca e degeaba .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.