Timișoreanul Eli lansează azi single-ul „Get Down”. Vezi ce planuri de viitor...

Timișoreanul Eli lansează azi single-ul „Get Down”. Vezi ce planuri de viitor are artistul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Casa de discuri Voices Media alaturi de Thrace Music lanseaza un nou single insotit de un videoclip. De data aceasta este vorba despre piesa “Get Down”, o colaborare intre Chris Thrace si Eli. Filmat in clubul “Luv” din Constanta (patronat de Tania Budi), dar și în Hotel Regal Mamaia, cu mijloace tehnice de top, videoclipul single-ului “Get Down” vine să completeze și să accentueze ”feeling”-ul pe care îl transmite piesa.

“Aveam piesa, mai precis conceptul, de aproape 2 ani, dar am simțit că nu este momentul ei. Timpul a trecut și în 2014, când am reintrat în proiectul melodiei, am redescoperit-o și m-am gândit că nu ar fi rău să i-o prezint lui Eli. Știam ca el este singurul care poate face ceva exact în conceptul construit de mine. Am fost încântați, atât el cât și eu, de rezultat, și astfel am ajuns să realizăm împreună piesa «Get Down» care, după doi ani, are în sfârșit un rost și… cred că a venit momentul ei”, a spus Chris Thrace. Pe numele sau real Cristian Tarcea, tânărul în vârstă de 21 de ani are deja o carieră impresionantă în domeniu, având colaborări cu numeroși artiști consacrați și producători de top din industria muzicală românească.

Dupa succesul obținut alături de Oana Radu cu piesa “Tu” (peste 17 milioane de vizualizări pe Youtube, locul 1 în topurile radiourilor mari de la noi și două nominalizări la Romanian Music Awards, la categoria “Best New Act” și “Best Dance Song”), dar și dupa apariția noului său single “Spune”, care a depășit 3 milioane de vizualizari în primele 3 luni de la lansare, Eli se pregătește pentru un an plin din punct de vedere profesional, acesta fiind și mesajul pe care vrea să îl transmită fanilor odată cu lansarea piesei “Get Down”.

EliFeatChrisTrace-GetDown

“Anul acesta voi lansa mai multă muzică decât până acum.


Avem idei, avem concepte, și atât eu cât și echipa casei mele de discuri suntem foarte determinați să evoluăm din punct de vedere al calității, dar și al cantității. Tocmai de aceea am făcut toate eforturile ca «Get Down» să fie prezentată acum, la începutul anului, pentru a da un semnal clar celor care îmi apreciază muzica și care mi-au cerut în mod constant materiale noi. În plus, piesa beneficiază și de un videoclip, care este un bonus și în același timp o surpriză pentru ascultători, deoarece el nu a fost anunțat oficial nicăieri până la publicarea lui. Lucrăm intens la noi proiecte și vă pot anunța încă de pe acum că în luna februarie voi lansa următorul meu single, care este o colaborare inedită cu un artist român care a dat unul dintre marile hit-uri ale muzicii românești în străinătate”, a spus Eli.

Single-ul “Get Down” a fost compus și produs de Cristian Tarcea, înregistrat la Super Sound Studio și Thrace Music, mixat și masterizat la Thrace Music de Cristian Tarcea, versurile aparținând celor doi interpreți. Videoclipul a fost regizat de Ioana Gomoi, avându-l ca DOP pe Bogdan Ciubotaru, iar de vestimentație s-au ocupat cei de la Holy Fashion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.