Timişoreanul Mike F a lansat o piesă nouă în colaborare cu Click...

Timişoreanul Mike F a lansat o piesă nouă în colaborare cu Click şi Oriana VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Timişoreanul MikeF a lansat un nou single numit „Blur”, o colaborare cu Click şi Oriana, o melodie care va fi inclusă pe viitorul material discografic al muzicianului, programat să apară în viitorul apropiat. „Piesa promovează un  puternic mesaj social cu un video lyric  foarte original,pe măsura  melodiei, realizat de Crown design Instrumentalul piesei a fost compus  de Adrian Faur, la chitări a fost Freaky din Implant pentru refuz iar de aranjament,mix şi master s-a ocupat Adrian Faur alături de Mikef şi Click. Click face parte din formaţia bucureşteană Camuflaj, iar Oriana face parte din label-ul Camuflaj Music. Îmi place ce făcea Click şi i-am propus o colaborare. I-a plăcut tema/instrumentalul şi procesul a decurs foarte bine , am observat pe drum că avem multe în comun şi de aceea piesa a ieşit atât de închegată.


Clipul a fot făcut de mine  şi e o combinaţie de videolyric cu animaţie 2d, destul de original pentru România“, ne-a declarat Mike F.

Muzicianul timişorean a debutat oficial în anul 1999, sub numele de Frătziman, pe o compilaţie de hip-hop, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T. (Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, “Proteste Prohibite”. „Pentru viitorul apropiat pregătesc lansarea unui album discografic. Nu am o dată fixă pentru lansarea discului, dar pentru zilele următoare pregătesc o altă lansare a unei melodii realizate alături de Porcelaine“, a mai declarat muzicianul timişorean.

3 COMENTARII

    • Mesajul piesei este unul puternic și vine susținut de un clip realizat în stilul kinetic typography…pipapacii

    • mesajul si clipul or fi puternice, nu si talentul. dau cu pace, dar vreau sa ascult muzica buna…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.