Un hoț a dat lovitura vieții: a furat bijuterii de 10.000 de...

Un hoț a dat lovitura vieții: a furat bijuterii de 10.000 de lei dintr-o locuință. Unde le-a vândut

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 37 de ani riscă ani grei de închisoare după ce a furat mai multe bijuterii dintr-o locuință situată în localitatea Deta din județul Timiș.

Bărbatul și-a pus planul în aplicare înainte de Crăciun. Ca să nu îl prindă sărbătorile de iarnă cu buzunarele goale, aceasta a escaladat în toiul nopții gardul cu care era împrejmuită locuința profitând de faptul că ușa de la balcon era deschisă.


Individul a furat din încăpere mai multe bijuterii în valoare de aproape 10.000 de lei, pe care le-a vândut ulterior în Timișoara.

Proprietarii au observat dispariția obiectelor de valoare și au sunat la poliție. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Deta, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Timișoara l-au identificat pe hoț în cursul zilei de ieri. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar acum este cercetat în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. Polițiștii vor continua investigațiile în încercarea de a recupera prejudiciul cauzat de timișean.

1 COMENTARIU

  1. Daca politia l-a identificat pe cleptoman de ieri, voi de ce tineti secreta aceasta identitate? Ori o fi fiul lui… ori habar n-aveti sa redactati o stire . Alo , ala sefu’ uita-te bre si tu din cand in cand pe ce vrei sa ei bistarii! Sau voi inventati stiri, sa aveti ce pune la gazeta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.