O femeie a căzut în tramvai, din cauza unei frâne bruşte. De...

O femeie a căzut în tramvai, din cauza unei frâne bruşte. De ce s-au enervat călătorii

0
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

O femeie a căzut în tramvai după ce vatmanul a frânat brusc pentru a evita o maşină. Circulaţia a fost blocată, în această dimineaţă, timp de peste 30 de minute, scrie aradon.ro. O femeie a căzut în urma manevrei bruşte, dar l-a anunţat pe vatman despre ceea ce s-a întâmplat de abia când vehicului a oprit în staţie.


Vatmanul frânase pentru a evita impactul cu o maşină. Femeia a căzut, dar a reuşit să se ridice fără probleme şi să continue drumul până la staţia de destinaţie. Niciunul dintre pasageri nu l-a informat pe vatman în legătură cu acest incident. Şi nici vatmanul nu a văzut ce s-a întâmplat. A aflat doar când femeia i-a spus înainte de a coborî. „Atunci, vatmanul, conform procedurii, a anunţat poliţia şi salvarea”, a declarat pentru sursa citată Mariana Birău, director general al Companiei de Transport Public Arad.

O autospecială SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului. Femeia, în vârstă de 57 de ani, a fost preluată de echipajul medical şi transportată la spital pentru investigaţii. „Este conştientă, cooperantă” au declarat paramedicii pentru aradon.ro.

Din cauză că poliţia a ajuns un pic mai târziu, circulaţia tramvaielor a fost blocată mai bine de jumătate de oră, iscând o rumoare generală printre călătorii nevoiţi să aştepte în staţie.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.