Reacţie DURĂ a consilierului local Herzog la declaraţiile antiruse ale lui Robu...

Reacţie DURĂ a consilierului local Herzog la declaraţiile antiruse ale lui Robu făcute în SUA

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 214

Un nou atac dur la adresa primarului Nicolae Robu a fost făcut de consilierul local independent Bogdan Herzog. Plecat la Washington alături de senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, primarul Nicolae Robu a postat pe Facebook mai multe texte prin care anunţa persoanele cu care a avut reuniuni.

Joi acesta scria că a avut o întrevedere cu Gregg Harper, reprezentant al statului Mississippi, care „a fost interesat de percepția noastră asupra situației din Ucraina, de poziționarea cetățenilor României, în general, în raport cu marile puteri – și i-am explicat, bineînțeles, că românii sunt și au fost mereu așa, puternic proamericani și antirusi, antirusi nu în raport cu oamenii, ci cu statul rus, în diversele sale formule de existență de-a lungul istoriei, mereu pus pe expansiune, pe hrăpăreală.


I-am mai explicat d-lui Congressman că România, în ciuda unor puncte slabe pe care încă le mai are, este, totuși, țara cea mai așezată din regiune, o țară solid angrenată lumii democratice, partener fiabil al SUA. Am făcut comparații cu vecinii noștri imediați – Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, dar și din linia a doua, de exemplu: Grecia”. În replică, Herzog, care este colaborator la Vocea Rusiei, a scris că „în literatura rusă Idiotul era un personaj pozitiv, idealist… dar Robu nu e Prințul Mîșkin <>”

5 COMENTARII

  1. tovarase robu cand sunteti/erati cinstit?? inainte de ’89 cand erati lider pcr-asc la tineret-studenti si aduceati omagii estului comunist sau acum? lupui isi schimba parul, dar naravul ba! tot comunist sunteti cu un mare si adanc cult al personalitatii!

  2. Robu nu se afla in America in calitate diplomatica. Este o vizita privata care nu ii da dreptul sa gavareasca tampenii. Sa taca din gura ca daca ne trezim si constatam ca din bani publici s-au platit cheltuielile deplasarii, dl Robu o va insoti pe madam Udrea la racoare.
    Afacerea Polii varianta Marian Iancu si apoi afacerea ACS Poli , ambele initiate si sprijinite de Robu sint similare afacerii Gala Bute a lui Udrea. Valoarea prejudiciului este mai mare.

    • dar povestea penala cu asa zisul acvariu ??? de ce nu se scot la iveala toate aspectele infractionale privind acest caz, si ma referer la modul cum a praduit defunctul stirbu terenul primariei si apoi cum a continuat dom robu „improprietarirea” ILEGALA a urmasului lui stirbu !!!

  3. Eu cred ca ce face d-nul Robu cu finantarea clubului A.C.S. Poli este legala si bineface, CURTEA DE CONTURI nu a gasit nimic neinregula cum s-a gasit l-a Iancu+ Ciuhandru…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.