Se pregătește o nouă ediție a „Zilelor Carierei” pentru studenții timișoreni în...

Se pregătește o nouă ediție a „Zilelor Carierei” pentru studenții timișoreni în căutare de locuri de muncă bine plătite sau oportunități de practică

0
DISTRIBUIȚI

zilele carierei

Universitatea Politehnica din Timișoara vine, și în acest an, în sprijinul studenților, masteranzilor și absolvenților care sunt în căutarea unui loc de muncă bine plătit, și nu numai. Astfel, în perioada 25-26 martie va fi organizată o nouă ediție a evenimentului „Zilele Carierei”, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc.

Sunt invitați la acțiune tineri din Timișoara și din împrejurimi care sunt interesați de oportunități de practică, de burse și mobilități în străinătate, de găsire a unor teme pentru proiectele de diplomă și de angajare.


Aproximativ 50 de companii naționale și internaționale sunt așteptate la „Zilele Carierei”, care vor organiza și sesiuni de training, vor lansa concursuri tematice și vor desfășura o serie de interviuri și simulări de interviuri pentru participanți astfel încât să-i sprijine pe aceștia în procesul de integrare pe piața muncii.

Noutatea acestei ediții constă în prezentările pe care companiile le vor realiza în spațiul evenimentului și în organizarea unor mese rotunde la care vor participa reprezentanți ai angajatorilor, ai universității și ai studenților. Nu vor lipsi de la eveniment și câțiva oameni de succes care le vor vorbi participanților despre cum au reușit în carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.