Autorităţile fac pregătiri pentru venirea sărbătorilor pascale. Ce măsuri vor fi luate...

Autorităţile fac pregătiri pentru venirea sărbătorilor pascale. Ce măsuri vor fi luate pentru asigurarea ordinii publice şi pentru verificarea alimentelor

0
DISTRIBUIȚI

piata-700

Prefectul judeţului Timiş cere măsuri sporite de siguranţă pentru perioada pascală. Acesta a convocat astăzi un colegiul prefectural în cadrul căruia şefii de instituţii cu responsabilităţi aferente sănătăţii sau siguranţei au fost chestionaţi cu privire la activitatea lor.

Dogariu a declarat că „la fel ca în fiecare an încercăm să evităm câ mai mult apariţia unor fenomene pe care nu le dorim şi de aceea cu toate instituţiile publice care au sarcini realizăm un program comun de sancţiune atât pe linia sănătăţii publice şi sanitar- veterinare cât şi pe linia siguranţei publice şi a siguranţei cetăţeanului.


În planul de măsuri există atribuţii atât pentru IPJ şi IJJ cât şi pentru DSV şi DSP, dar şi Comsisariatul Judeţean pentu Protecţia Consumatorului, dar şi pentru ISU Banat în ceea ce înseamnă posibilele incendii care pot să apară în jurul Bisericii.” Legat de eficienţa planului, prefectul a comentat că „faptul că în ultima perioadă nu am avut evenimente nedorite a demonstrat faptul că acesta planuri îşi au totuşi finalizarea lor înspre binele cetăţeanului”.

Convocaţi la colegiul prefectural şefii IPJ, IJJ, DSV, DSP şi OPC au confirmat că sunt în grafic cu măsurile cerute de prefect pentru ca sărbătirilor pascale să decurgă fără probleme în Timiş. Aceştia au votat în unianimitate adoptarea planului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.