Bolidul de lux al primarului Nicolae Robu, avariat după un INCIDENT în...

Bolidul de lux al primarului Nicolae Robu, avariat după un INCIDENT în apropierea sediului PNL. Ce explicaţie are edilul

8
DISTRIBUIȚI

masina primarului robu02_resize

Ghinioanele se țin scai de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Recent Consiliul Local Timişoara a primit din partea companiei RETIM o limuzină Mercedes E-Class, care este folosită ca şi maşină de serviciu de către Robu. Deşi limuzina costă peste 50.000 de euro cu tot cu dotări edilul susţine că merita o asemenea maşină şi că primarul unui oraş precum Timişoara nu se poate plimba cu un Volkwagen Passat vechi, moştenit de la fostul edil Gheorghe Ciuhandu.

Vineri, însă, bucuria primarului a fost stricată, asta pentru că maşina sa de serviciu a fost accidentată în timp ce staţiona în vecinătatea Liceului „Nikolaus Lenau” pe durata cât Robu susţinea o conferinţă de presă la PNL Timiş, alături de copreşedintele Dan Popa.


O şoferiţă a dat peste unul din stâlpii care interzice accesul în zona din apropierea Liceului Lenau unde se lucrează, bucata de metal căzând peste Mercedes-ul folosit de primar. Edilul a confirmat pentru PRESSALERT.ro că „da, maşina a fost lovită, dar puţin de tot. Nu ştiu detalii, e nesemnificativ, e ca şi cum ar fi fost lovită cu o piatră. S-a lovit de ceva care a căzut, un parapet cred, care a fost pus acolo pentru a demarca un spaţiu. Este total nesemnificativ, maşina nu este în service şi nu a fost nevoie de nicio constatare din partea poliţiei”.

Edilul a mai fost implicat într-un accident şi anul trecut, în luna aprilie, când maşina sa de serviciu a lovită un Jeep în zona Tipografilor. Edilul a scăpat doar cu o mică zgârâietură, însă Passat-ul de serviciu a fost în service o perioadă îndelungată, ulterior fiind înlocuit.

8 COMENTARII

  1. Stimata Dna Codrut,
    va recomand cu sinceritate sa incercati a munci ceva mai mult pentru a va indelini atributiunile inscrise pe fisa postului!!!
    Cu stiri de genul acesta veti starni cel mult simpatia analfabetilor sau a celor slabi de ingeri…
    Ziarismul este o meserie complexa si nu este accesibila chiar tuturor…
    Mr Manager,Bota or whoever, va recomand sa va supervizati un pic angajatii evitand altfel caderea in penibil………

  2. de la primarie pina la rectorat sau sediul pnl ar putea sa mearga pe jos. mersul pe jos face bine la inima

    PS: nu stiu cum a gasit el loc de parcare in acea zona

  3. @Rumburak-simplu domnule!A pus o sluga de srl prostia locala sa tina loc de parcare pt infatuarea sa !Ce nu e clar?de ce are in dotare turma de sclavi obedienti?ca sa-i foloseasca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.