După copaci, din Piața Libertății vor dispărea şi sediile PP-DD şi PC....

După copaci, din Piața Libertății vor dispărea şi sediile PP-DD şi PC. Cum explică primarul Nicolae Robu necesitatea schimbării

1
DISTRIBUIȚI

primaria veche

Filialele din Timiș ale Partidului Poporului – Dan Diaconescu și Partidului Conservator vor fi nevoite să își caute alte sedii. În cadrul unei conferințe de presă, primarul Nicolae Robu, a anunțat, la finele acestei săptămâni că „la Primăria Veche o bună parte din acoperiş a fost refăcut, încă se lucrează pentru finalizare. În interior starea clădirii nu e rea, pereţii sunt solizi, nu avem probleme structurale acolo. Am aprobat să dăm spaţiul spre administrare UVT.


Trebuie să susţinem Facultatea de Muzică, mai avem acolo spaţii care sunt folosite de partide şi de doamna europarlamentar Maria Grapini. Spaţiile acelea trebuie să aibă o altă destinaţie odată cu schimbarea Pieţei Libetăţii”. Edilul spune că primăria încă nu a decis nimic concret. „Nu avem soluţii nici pentru structurile primăriei care funcţioneză acolo”.

Întrebat concret dacă partidele vor trebui să își găsească noi sedii, edilul a spus că „la un moment sigur că da, nu se pune problema acum, dar Primăria Veche va trebui să aibă altă destinaţie mult mai legată de viaţa care se va întâmpla în Piaţa Libertăţii”. Problema mutării a apărut și în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, atunci când Primăria Timișoara negocia cu Univesitatea de Vest, căreia voia să îi dea Primăria Veche pentru a primi la schimb un teren de pe Oituz, unde să poată fi amenajată o parcare. La acel moment, Maria Grapini, președintele PC Timiș, nu s-a arătat deloc bucuroasă de ipoteza că s-ar putea să fie nevoită să se mute.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.