Recunoaștere națională pentru un colaborator al teatrelor timișorene. La ce gală va...

Recunoaștere națională pentru un colaborator al teatrelor timișorene. La ce gală va participa Răzvan Mazilu

0
DISTRIBUIȚI

Cabaret teatrul german  foto Ovidiu Ciba

Răzvan Mazilu a fost nominalizat la categoria „Teatru” pentru valorizarea în dimensiune contemporană a musicalurilor „Cabaret”, producţie a teatrului german din Timişoara, şi „West Side Story”, producţie a Festivalului Naţional de Teatru, în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Galei Premiilor Radio România Cultural.

Spectacolul „Cabaret”, de Joe Masteroff, a fost montat la teatrul german în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu în stagiunea 2013/2014, fiind inclus şi în selecţia oficială a Festivalului Naţional de Teatru din 2014.


Actorii Daniela Török şi Georg Peetz interpretează rolurile principale din acest spectacol, în timp ce conducerea muzicală i-a fost încredinţată maestrului Peter Oschanitzky, iar decorul şi costumele sunt creaţia lui Dragoş Buhagiar.

La aceeaşi categorie mai sunt nominalizaţi Andrei şi Andreea Grosu, pentru construcţia spaţiului teatral alternativ UnTeatru din Bucureşti, şi Centrul de creaţie şi cercetare „Ion Sava” al Teatrului Naţional Bucureşti, coordonat de Cristiana Gavrilă, pentru programul „9G – Noua generaţie”.

La acest eveniment, care are loc luni, 23 martie, la teatrul Odeon din Bucureşti, începând cu ora 19.00, sunt premiate, în cadrul a nouă secţiuni, diverse personalităţi culturale pentru activitatea din anul anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.