Vara lui 2015, fără terase în parcurile din Timişoara. Ce spaţiu important...

Vara lui 2015, fără terase în parcurile din Timişoara. Ce spaţiu important va fi scos la licitaţie

0
DISTRIBUIȚI

parcul copiilor02

Anunţate cu surle şi trâmbiţe de municipalitatea locală, terasele din parcurile Timişoarei au rămas până acum doar o idee.

La data la care viceprimarul PSD Traian Stoia se ocupa de acest subiect, autoritățile anunţau că vor pune la dispoziţia investitorilor suprafeţe din parcuri pentru ca aceştia să îşi poată amenaja tarase.


E important de menţionat că în acel moment municipalitatea deţinea şi contracte de îngrijire a spaţiilor verzi din oraș, parcurile nefiind lăsate în paragină aşa cum sunt acum, în aşteptarea finalizării licitaţiei pentru contractarea unui operator care să amenjareze din nou aceste locaţii. La finele lunii august 2013 viceprimarul Traian Stoia anunţa că „au venit doar trei patroni, alții nu au mai fost, am fi vrut să scoatem tot la licitație. Acum se termină sezonul, sunt cei cu cluburile de noapte care au autorizație de funcționare de dimineață până seară doar. Nu mai scoatem nimic la licitație, e gata sezonul, nu o să mai vină nici cei trei acum. Din primăvară o să facem licitaţie”.

Vara anului 2014 s-a scurs însă la fel, fără terase în parcuri, iar pentru anul 2015 planurile nu sunt cu nimic mai promițătoare, asta pentru că Primăria Timişoara nu va permite amenajarea de terase în parcuri. „Clădirea în care funcţionează cofetăria din Parcul Copiilor este singurul spaţiu în care se vor desfăşura activităţi comerciale. Imobilul (parter + terasa de de-asupra) va fi scos la licitaţie în vederea închirierii cât mai curând posibil”, a informat Alina Pintilie, purtător de cuvânt al Primăriei Timişoara, pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.