Consilierul indepedent Adrian Orza, la PRESSALERT LIVE: „Anumiți funcționari publici din Primăria...

Consilierul indepedent Adrian Orza, la PRESSALERT LIVE: „Anumiți funcționari publici din Primăria Timișoara spun lucruri doar ca să-i facă pe plac primarului” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

orza idolu (4)
Consilierul local independent Adrian Orza, care a fost viceprimar al Timișoarei timp de 12 ani, a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că a observat anumite transformări la anumiți funcționari publici din Primăria Timișoarei.

Adrian Orza nu a dorit să facă public niciun nume, ci doar a precizat că „sunt oameni pe care nu-i interesează soarta primarului, ci spun anumite lucruri doar ca să-i facă pe plac primarului. Dau un exemplu, poate că sunt oameni care i-au dat sfaturi lui Nicolae Robu să mute facturile la telefonie la RETIM pentru că nu se mai află anumite date și primarul a fost de acord”.


Consilierul local a ținut să precizeze în cadrul emisiunii din această seară că, la un moment dat, a avut o discuție cu primarul Robu, în timpul căreia i-a spus „lasă-i pe oameni să spună și nu”, însă edilul șef s-a apărat spunând că „eu nu le-a zis oamenilor să spună nu”. „Aici intervine rolul de lider. Mie nu mi-au plăcut niciodată oamenii care m-au periat”, a mai precizat Adrian Orza.

Invitat în emisiune, consilierul local PSD Dan Idolu s-a arătat revoltat de faptul că „în campania din 2012, când eram în echipa USL, ne doream un singur lucru, schimbarea administrației Ciuhandu. De ce nu s-a schimbat aparatul din Primăria Timișoara în cei trei ani?”

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

1 COMENTARIU

  1. „Idolule”….aparatul primariei nu poate fi schimbat de fiecare data cand se schimba primarul. dar tu ar trebui sa fii schimbat din functie……poate asa afli si care-i legislatia aplicabila…..schimbarilor/destituirilor din functii publice

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.