Prima emisie „La subiect” cu Dragoş Boţa şi Călin Petrescu, la Radio...

Prima emisie „La subiect” cu Dragoş Boţa şi Călin Petrescu, la Radio Timişoara. Când puteţi intra în direct cu moderatorii

2
DISTRIBUIȚI

la subiect dragos bota calin petrescu

Începând de astăzi, în fiecare joi, în direct de la 13:00 – 14:00, la Radio Timişora, cea mai ascultată staţie radio din vestul ţării, pe frecvenţa 105,9 FM, emisiunea „La subiect” cu redactorul-şef al PRESSALERT.ro Dragoş Boţa şi jurnalistul Călin Petrescu, vă aduce cele mai fierbinţi subiecte şi cele mai interesante noutăţi. „La subiect” le oferă ascultătorilor şansa de a intra în dialog direct cu moderatorii pentru a-şi face cunoscute opiniile despre actualitatea timişeană, printr-un apel la numărul 0256/24.24.14.

Prima ediţie a fost, pentru moderatori, una plină de emoţii, dar ci de energie constructivă. „Emisiunea este o nouă provocare pentru mine ca jurnalist.


Eu şi Călin Petrescu ne dorim să discutăm cu cetăţenii cele mai fierbinţi subiecte ale săptămânii. De prea multe ore, românii au uitat să fie cetăţeni care reacţionează pentru drepturile lor şi ne dorim ca de fiecare dată să-i stârnim să-şi spună opiniile. Ce ne dorim? Ca în joia următoare să fim şi mai buni din respect pentru ascultătorii noştri. Sper ca emisiunea „La subiect” să fie şi un bun prilej de a schimba idei şi opinii cu cititorii PRESSALERT.ro pe 105,9 FM”, a spus Dragoş Boţa.

La rândul său, Călin Petrescu, crede că proiectul va fi unul de succes. „Prima ediție a fost una reușită, am avut telefoane în direct. Am avut emoții, dar au fost emoții constructive, dacă nu ai emoții, înseamnă că nu ai făcut din suflet. Noi am pus suflet și s-a simțit pe post acest lucru. Avem așteptări mari de la următoarele ediții, vrem să venim cu subiecte interesante, iar ascultătorii să fie cât mai interactivi, adică să intre în legătură telefonică cu noi. Astăzi au fost semnalate tot felul de probleme din partea cetățenilor și ne dorim să ajungem și la autorități și să le putem rezolva”, a declarat Călin Petrescu.

Nu rataţi, în fiecare joi, de la 13:00 – 14:00, la Radio Timişoara, pe frecvenţa 105,9 FM, „La subiect”, cu Dragoş Boţa şi Călin Petrescu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.