Concluzie ȘOC a anchetatorilor în controversatul caz al taximetristului ucis în urmă...

Concluzie ȘOC a anchetatorilor în controversatul caz al taximetristului ucis în urmă cu trei ani. Cine este criminalul în serie

4
DISTRIBUIȚI

TAXIMETRIST UCIS01

Polițiștii au concluzionat că taximetristul ucis în urmă cu trei ani a fost victima unui criminal în serie. Acesta e închis, cu condamnare, în dosarul altei crime, pe care a comis-o după numai cinci zile de la prima. Potrivit Tion.ro, Sergiu Burkaș, tânărul care l-a ucis cu sânge rece pe Cristian Ursulescu la marginea pădurii de la Sinersig la începutul anului 2013, este suspect și în cazul taximetristului găsit cu gâtul tăiat în aceeași perioadă, pe strada Munteniei din Timișoara.

Reamintim că pe 17 ianuarie 2013, la liziera pădurii de la Sinersig, a fost găsit cadavrul unui tânăr de 23 de ani din Lugoj.


Tânărul dispăruse de o săptămână de acasă. Mașina lui, un BMW era, de asemenea, de negăsit. Așa cum aveau să constate criminaliștii, Cristian Ursulescu fusese ucis cu mai multe lovituri de cuțit, din care una la nivelul gâtului. Autorul crimei, identificat în câteva zile, a fost descoperit în Cluj, unde încerca să se ascundă de oamenii legii. Sergiu Burkas a fost acuzat de omor și condamnat, în final, la 24 de ani de închisoare.

Pe 11 ianuarie 2013 un taximetrist a fost ucis pe strada Munteniei din Timișoara. Criminalul i-a tăiat gâtul șoferului de 46 de ani. Suspecții găsiți inițial s-au dovedit piste nereale, iar acum abia informațiile s-au clarificat, arată aceeași sursă.

Anchetatorii au obținut indicii care probează faptul că autorul crimei este tot Sergiu Burkaș. Acesta a și fost audiat în dosar însă a refuzat să vorbească.

Sergiu Burkaș era unul din cei mai de temut recuperatori care lucra pentru interlopii din Timișoara. De la unul dintre aceștia taximetristul se împrumutase, și nu a reușit să restituie datoria.
Foto: arhivă

4 COMENTARII

  1. Voi ziaristii precum si anchetatorii sunteti niste idioti.Voi scrieti niste aberatii ca sa va vindeti ziarul si mai sunteti si analfabeti. Iar politia cu ancheta lor acuza cu …. ,, nu sau gasit probe adn si amprente pentru ca cel mai mult probabil au fost sterse sau distruse de starea avansata de putrefactie a cadavrului….” si cum se presupune ca ar fi existat se acuza ca si cum sunt.

  2. Daca ai de dat bani la cineva….ala e prost sa te omoare?de unde isi mai recupereaza el banii ? La ce ii esti de folos mort??? Te bate bine mai degraba ca sa te doara si sa iti aduca aminte de datorie. Va uitati la prea multe filme cu criminali in serie …si nu prea aveti logica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.