Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, la PRESSALERT LIVE: ”Marilen Pirtea poate să...

Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, la PRESSALERT LIVE: ”Marilen Pirtea poate să fie orice în politică, candidat la primar, parlamentar, poate să fie orice” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

marilen pirtea2

O atitudine ezitantă, de asta a dat dovadă copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, atunci când a fost întrebat dacă formaţiunea pe care o reprezintă îl pregăteşte ca şi candidat la Primăria Timişoara pe rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, în ipoteza în care Nicolae Robu nu ar mai putea candida. Legat de o posibilă anchetare a edilului Nicolae Robu de către DNA pentru contactele de la spaţii verzi sau afacerea „Acvariului” din centru, Popa a spus că „e pur ipotetică la trimiterea în judecată şi dacă se va întâmpla deschidem larg paranteza, şi dacă nu se va întâmpla, conform statutului va fi suspendat din funcţia politică pe care o deţine. Nimeni nu e de neînlocuit, toţi suntem până la proba contrarie stăpâni pe locul nostru, până vin alţii care aşteaptă”.


Legat de Pirtea, Popa a spus că acesta a fost mereu un om care a făcut parte din eşalonul secund al PDL, la alegerea sa, dar care a fost membru în Comisia de Învăţământ, momentan făcând parte din Colegiul de guvernanţă academică al PNL din care fac parte şi alţi rectori şi prorectori ai celor patru mari universităţi.

Cât despre negocierile purtate de Pirtea cu Victor Ponta pentru a candida pe Colegiul III deputaţi, după ce Maria Grapini a vacanta postul prin plecarea în Paralebatul European, Popa a spus că „eu nu ştiu că ar fi fost şi nu trebuie să îşi ceară voie de la noi. Ne poate anunţa că eu de mâine vreau să fac un pas în spate. De asta e important să ai libertate de opinie. Nimeni nu e de neînlocuit. Marilen e coleg cu noi. Din câte am discutat eu cu el, el continuă partea de învăţământ. În timp lucrurile se reglează. (…) Marilen Pirtea poate să fie orice în politică, candidat la primar, parlamentar şi eu susţin că poate să fie orice”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.